Φωστηρόπουλος: To ψέμα έχει κοντά ποδάρια!




Με αφορμή ανάρτηση υποψήφιου δημάρχου στο Παλαιό Φάληρο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία δημοσκόπηση του δίνει υψηλά ποσοστά για τις εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου, ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, κάνει λόγο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση και τονίζει ότι ουδέποτε η συγκεκριμένη εταιρεία διενήργησε έρευνα στην πόλη κατά το διάστημα 28/09/2023 έως 30/09/2023. Δείτε την ανακοίνωση του Γιάννη Φωστηρόπουλου που δημοσιεύεται στο fostiropoulos.net.

“To ψέμα έχει κοντά ποδάρια!
Μετά από ερώτημα που απευθύναμε στην τηλεφωνική εταιρία Mediatel S.A. λάβαμε σήμερα 3/10/2023, με τον πλέον έγκυρο τρόπο (μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), απάντηση, ως προς τους ψευδείς ισχυρισμούς υποψηφίου Δημάρχου, που δημοσίευσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορούν αποτελέσματα δημοσκόπησης, που υποτίθεται διενήργησε η εν λόγω εταιρία για τις Δημοτικές εκλογές της πόλης μας.

Συγκεκριμένα η εταιρία δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει διενεργήσει καμία δημοσκόπηση για το Δήμο Παλαιού Φαλήρου κατά το διάστημα 28/09/2023 έως 30/09/2023.

Ως εκ τούτου τον καλούμε να σταματήσει την εσκεμμένη παραπληροφόρηση, καθώς, αφενός μεν τέτοιες πρακτικές δεν τυγχάνουν αποδοχής στο Παλαιό Φάληρο, αφετέρου δε, οι συμπολίτες μας έχουν κρίση και θα μας αξιολογήσουν όλους στην κάλπη, την προσεχή Κυριακή.



Πληροφοριακά, σε μέτρηση που πραγματοποιήθηκε κατά το χρονικό διάστημα 15/09/2023 – 20/09/2023, από έγκριτη και αδειοδοτημένη εταιρεία δημοσκοπήσεων, το ποσοστό του συνδυασμού του ανωτέρω υποψηφίου Δημάρχου, στην πρόθεση ψήφου, χωρίς την αναγωγή, ανέρχεται στο 1,6%, καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση μεταξύ όλων των υποψηφίων.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.