Υψηλό σκορ στη Σεβίλλη, επιστρέφει δυνατός ο Άρης




Η δράση επανέρχεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με δυνατές «μάχες» σε πολλά μέτωπα και κουπόνι που υπόσχεται κέρδη. Το λιμάνι στα δύο, με το ντέρμπι Λίβερπουλ – Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ δυνατή σύγκρουση αναμένουμε στο Λονδίνο μεταξύ Τσέλσι και Άρσεναλ. Επικίνδυνες αποστολές για τις ομάδες της Μαδρίτης στην Ισπανία, ντέρμπι έχουμε και στην Τουρκία, Γαλατά – Μπεσίκτας.

223. Λίβερπουλ – Έβερτον (14:30)

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ, εκεί όπου η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ. Οι «ρεντς» έχουν υποστεί μόλις μία ήττα από τα «ζαχαρωτά» στα τελευταία 28 ματς (14-13-1), ενώ στο γήπεδό τους μετρούν 5/5 νίκες στη σεζόν, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Από τις ομάδες που δημιουργούν η Έβερτον, παρά τη χαμηλή συγκομιδή, μπορεί να συνεισφέρει στο σκοράρισμα. Επομένως, πάμε άσο συνδυαστικά με το G/G στο 2.60.

Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Novibet Casino Live 2023 – Όλοι οι λόγοι που την καθιστούν κορυφαία



270. Βόλφσμπουργκ – Λεβερκούζεν (16:30)

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα. Ονειρική είναι η εκκίνηση της Λεβερκούζεν, η οποία έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, σκοράροντας με ιδιαίτερη συχνότητα. Μάλιστα, στο πιο πρόσφατο ματς δεν δίστασε να μοιράσει τριάρα στην Κολωνία. Ζόρικη η έξοδος στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, η οποία δυναμώνει στο γήπεδό της. Περιμένουμε ματς με ρυθμό, η παράδοση δείχνει Χ2, οπότε χτίζουμε ένα συνδυαστικό με γκολ σε απόδοση 1.93.

384. Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης (19:30)

Στην Πριμέρα Ντιβισιόν είχαμε εξελίξεις στη Σεβίλλη μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Απολύθηκε ο τεχνικός Μεντιλίμπαρ και στη θέση του προσελήφθη ο Ντιέγκο Αλόνσο. Από την αρχή στα βαθιά ο νέος προπονητής, με την ομάδα της Ανδαλουσία να υποδέχεται την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, που βρισκόταν σε καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή. Σε καθοδική πορεία το διπλό, οπότε θα στραφούμε σε υψηλό σκορ, βρίσκοντας αξία στο Over 3,5 του 2.52.

624. Άρης – Πανσερραϊκός (20:00)

Προχωράμε με ελληνική νότα. Λόγω ζητημάτων στατικότητας στο γήπεδο του Πανσερραϊκού αποφασίστηκε η αντιστροφή έδρας στο ματς με τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πρεσάρει όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και πιέζει για το αποτέλεσμα. Υπολογίσιμη ομάδα ο Πανσερραϊκός, προέρχεται από τρεις σερί νίκες, όμως θα ποντάρουμε στο κίνητρο, με το combo άσο και Over 1,5 στο 1.72.

412. Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00)

Επιστρέφουμε και κλείνουμε με την Α’ Ισπανίας. Η Θέλτα αγνοεί τη νίκη για 5 σερί αγωνιστικές, ενώ αυξάνεται το απουσιολόγιο στην άμυνα. Μάλιστα, εντός έδρας δεν έχει «τρίποντο» στη σεζόν (0-2-3). Φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, που βρισκόταν σε καλή κατάσταση πριν από τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, με 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Οι «ροχιμπλάνκος» εμφανίζουν ουσία στο παιχνίδι τους, συνεπώς ποντάρουμε στο διπλό του 2.16.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.