Τέσσερις, υπό προϋποθέσεις, άσοι και ο Λεάο που δίνει το σινιάλο




Γεμάτο το σημερινό πρόγραμμα, λείπει η Σούπερ Λιγκ, έχουμε όμως Κύπελλο από τα… λημέρια μας. Δράση σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, αλλά και φυσικά Πρέμιερ Λιγκ. «Παίζουν» αποδόσεις για όλα τα γούστα…

223. ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος (15:00)

Ξεκινάμε με Κύπελλο Ελλάδας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Βόλο για την 5η φάση της διοργάνωσης και σαφώς θέλει τη νίκη ώστε να συνεχίσει, γνωρίζοντας πως μέσω πρωταθλήματος δύσκολα θα πετύχει σπουδαία πράγματα. Αρκετές επιστροφές, αλλά και απουσίες για το σημερινό ματς. Ο Βόλος δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 τελευταία επίσημα παιχνίδια. Στο πιο πρόσφατο έχασε 3-0 εκτός από τον ΠΑΟΚ. Με σημαντικά κενά στο αγωνιστικό σκέλος. Θα προτιμήσουμε την έδρα και τον άσο που προσφέρεται στο 1.93

Διαβάστε επίσης: Πότε παίζει η Εθνική Ελλάδος – Αναλυτικό πρόγραμμα!



257. Λειψία – Μπόχουμ (16:30)

Στη Γερμανία, η Λειψία θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Δυνατή εντός έδρας στο πρωτάθλημα, προέρχεται μάλιστα από το 2-2 με την Μπάγερν. Η Μπόχουμ δεν είναι μέγεθος που θα κοντράρει τους «ταύρους». Με 0-3-3 στα 6 πρώτα παιχνίδια και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας έως τώρα, ψάχνεται γενικότερα. Δύσκολα θα σπάσει ο άσος, το ζητούμενο είναι που θα σταματήσει το κοντέρ. Παίζουμε το «1 & Over 3,5» σε απόδοση 2.30.

261. Μάντσεστερ Γιουν. – Μπρέντφορντ (17:00)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να μαζέψει τα… κομμάτια της από τη μεσοβδόμαδη ήττα από τη Γαλατάσαραϊ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ανισορροπία στα αποτελέσματά της, αρκετά λάθη στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπρέντφορντ έχει 1-4-2 έως τώρα στην κατηγορία, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσει για τη… ζημιά στο «Ολντ Τράφορντ». Από τις 19/8 έχει να κερδίσει επίσημο ματς, έκτοτε 0-4-3. Ο άσος είναι μονόδρομος για των «κόκκινους διαβόλους», παίζεται μαζί με το Over 1,5 για καλύτερη απόδοση (2.10).

335. Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα (17:15)

Η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από σπουδαία νίκη 3-2 στην έδρα της Νάπολι για τα «αστέρια». Σε καλή κατάσταση αν μη τι άλλοι οι «μερένχες», οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος και θέλει να προσθέσουν λίγο πίεση στην Μπαρτσελόνα, αυξάνοντας έστω και προσωρινά τη μεταξύ τους διαφορά. Σήμερα όμως έχει θέματα απουσιών στην άμυνα. Η Οσασούνα πέρασε από την έδρα της Αλαβές και έφτασε στην 3η φετινή της νίκη (3-1-4). Θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση τη γηπεδούχο. Ίσως βρει κάποιες ευκαιρίες, δύσκολα όμως θα βγάλει διπλό. Αυτό που αξίζει ως απόδοση (στο 3.00) είναι η επιλογή «1 & G/G». Δεν απομένει από το να τιμηθεί.

401. Τζένοα – Μίλαν (21:45)

Τέλος, στην Ιταλία, η Μίλαν δοκιμάζεται στην έδρα της Τζένοα. Η ομάδα της Λομβαρδίας προέρχεται από το 0-0 με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε ματς που μπορούσε να το πάρει στο φινάλε. Στο πρωτάθλημα είναι στη 2η θέση, πίσω από τη μισητή Ίντερ. Με νίκη σήμερα, προσπερνάει έστω και προσωρινά. Στόχος αυτός είναι φυσικά. Η Τζένοα έχει 2-2-3 έως τώρα στη λίγκα, χωρίς να θαμπώνει με τις εμφανίσεις της. Αρνητική η παράδοση κόντρα στη σημερινή της αντίπαλο (0-2-3). Το διπλό αποτελεί τη βασική μας επιλογή, αποδεκτή η απόδοση του 1.94.

Δείτε περισσότερα νέα και προγνωστικά με ένα κλικ ΕΔΩ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.