Πως να μην πας «κουβά» στο Τσάμπιονς Λιγκ!




Κάθε παίκτης που ασχολείται με το στοίχημα έχει βιώσει τις περισσότερες φορές στη ζωή του το… δυσάρεστο συναίσθημα του «κουβά».

Οι απώλειες κέρδους είναι βέβαια μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο εκτός του ότι επιφέρουν αρνητικές συνέπειες στην ψυχολογία, «πληγώνουν» και την τσέπη των παικτών. Ειδικά αυτή την περίοδο που τα πρωταθλήματα βρίσκονται στο ξεκίνημα τους κανείς δε θέλει να βλέπει τα στοιχήματα του να οδηγούνται στον… κουβά!

Θα αναρωτιέσαι, λοιπόν, αν μπορείς να πληρωθείς και ας πας «κουβά»; Η συντακτική ομάδα του Foxbet.gr είναι εδώ για να σου παρουσιάσει τον τρόπο να πληρωθείς και ας χαθεί στην τελική το στοίχημα σου.

Διαβάστε επίσης: Στοίχημα δημοτικές εκλογές – Υποψήφιοι, αποδόσεις και προγνωστικά



Αν, λοιπόν, δεν θες να καρδιοχτυπάς μέχρι το τέλος του αγώνα, χάνοντας δελτία που θεωρητικά ήταν «πιασμένα», αφού η ομάδα που είχες επιλέξει ως τελικό νικητή έχει προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, τότε το κείμενο που ακολουθεί σε αφορά απόλυτα!

Αν η ομάδα που έχεις επιλέξει στο στοίχημα σου ως τελικό νικητή (μονό, παρολί, σύστημα ή/και MatchCombo) πριν από την έναρξη του αγώνα στην αγορά τελικού αποτελέσματος (1 ή 2), προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά (πχ 2-0 ή 3-1) σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, τότε η επιλογή σου αυτόματα είναι κερδισμένη, ακόμη κι αν η αναμέτρηση λήξει ισοπαλία ή με νικητή τον αντίπαλο.

Πληρώνεσαι, δηλαδή, πριν καν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση, απαλλαγμένος από το άγχος για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.