Ποιους «Ευρωπαίους» να κοντράρουμε το Σαββατοκύριακο;




Η ποδοσφαιρική «κανονικότητα» επέστρεψε με κάθε επισημότητα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (21-22/10) και πλέον οι κορυφαίοι σύλλογοι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ, βρίσκονται σε «πλήρη» λειτουργία αναφορικά με τους στόχους που έχουν θέσει στην αρχή της σεζόν.

Στο παρακάτω κείμενο θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες ομάδες που αξίζει να «κοντράρουμε» στοιχηματικά αυτό το Σ/Κ, όχι μόνο λόγω των αντιπάλων τους στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και διότι είχαν υποχρεώσεις και μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη.

Ολυμπιακός

Το ελληνικό πρωτάθλημα επέστρεψε, με το ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός την Κυριακή 22/10 ωστόσο το παιχνίδι δεν τελείωσε ποτέ, εξαιτίας του τραυματισμού του Χουάνκαρ. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον αήττητο εντός έδρας ΟΦΗ την ερχόμενη Δευτέρα (30/10, 21:30) στο Ηράκλειο, ενώ σήμερα (26/10, 19:45) αντιμετωπίζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Γουέστ Χαμ, σε ένα ματς κομβικής σημασίας για το μέλλον τους στο Europa League.



Διαβάστε επίσης: Αξιολόγηση Betshop 2023 – Γιατί επιβάλλεται να την δοκιμάσεις

Επιπλέον, κάτι που πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα το κόουτς Μαρτίνεθ είναι πως το «Γεντί Κουλέ» έχουν επισκεφθεί ήδη οι 3 από τους 5 «μεγάλους» της Stoiximan Super League, με τους «Κρητικούς» να μετρούν 3 νίκες, απέναντι σε Άρη (3-2), ΠΑΟΚ (1-0) και ΑΕΚ (2-0). Μάλιστα, ο Ολυμπιακός θα παίξει μόλις τον τρίτο εκτός έδρας αγώνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με δεδομένο πως ο ΟΦΗ έχει κερδίσει τους 10 από τους 13 βαθμούς του στην έδρα του, το να «περάσει» από εκεί ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη υπόθεση.

Γι’ αυτό, υπάρχει αξία στην «κόντρα», με τη διπλή ευκαιρία 1Χ να προσφέρεται σε απόδοση 2.75, ενώ ο άσος βρίσκεται στο 6.30.

Νιούκαστλ

Η ομάδα του Έντι Χάου θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Γουλβς το απόγευμα του Σαββάτου (28/10, 19:30). Η Νιούκαστλ προσπαθεί να συνηθίσει στη νέα «καθημερινότητα» του να παίζεις αυτό που λέμε… Κυριακή – Τετάρτη. Το περασμένο Σάββατο μπορεί να νίκησε εύκολα την Κρίσταλ Πάλας με 4-0, ωστόσο την Τετάρτη (25/10) υπέστη ήττα, με 1-0, στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» από την Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «λύκοι» του Γκάρι Ο’ Νιλ, μπορεί πριν την έναρξη της σεζόν να θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό, στον αγωνιστικό χώρο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αφού πέρασε μία μίνι… κοιλιά με 4 ματς χωρίς νίκη, πλέον έχει 3 παιχνίδια αήττητο και ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και η εντός έδρας νίκη επί της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι, με 2-1.

Με τη Νιούκαστλ να έχει επίσης τέσσερις μέρες αργότερα (01/11) από τη μεταξύ τους αναμέτρηση εκτός έδρας αποστολή στο «Ολντ Τράφορντ» για τον 4ο γύρο του League Cup και με ενδεχόμενη κούραση που μπορεί να εμφανίσει στο «Μολινό», η Γουλβς μπορεί να μην ηττηθεί και να «πληρώσει» στο 2.07 της 1Χ, διπλής ευκαιρίας ή ακόμη να αγοραστεί το 4.20 του «άσου». Διαβάστε την συνέχεια στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.