Παραλίγο τραγωδία στη Βουλιαγμένη: Αυτοκίνητο εισέβαλε σε παιδική χαρά που ήταν γεμάτη παιδιά και γονείς (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα το απόγευμα του Σαββάτου (7/10), στη Βουλιαγμένη, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε Σέρβος υπήκοος, ξέφυγε από την πορεία του καβάλησε το κράσπεδο και εισέβαλε σε παιδική χαρά, γκρεμίζοντας τα κάγκελα.

Την ώρα εκείνη η παιδική χαρά, στην πλατεία 24ης Ιουλίου, στην οδό Θησέως, ήταν γεμάτη παιδιά με τους γονείς τους. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, την ξέφρενη πορεία του ΙΧ σταμάτησε ένα παιχνίδι στο οποίο ευτυχώς δεν έπαιζαν παιδιά. Αλλιώς τα πράγματα θα είχαν πάρει δυσάρεστη τροπή.

“Ήταν πολύ τρομακτικό και από μεγάλη τύχη δεν χτυπήθηκε κάποιο παιδάκι” λέει μία γυναίκα που βρισκόταν στην παιδική χαρά “Το αμάξι μπήκε με μεγάλη φόρα μέσα και σταμάτησε επειδή τράκαρε πάνω σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν έπαιζε κανένα παιδάκι”.

Μπήκε με μεγάλη ταχύτητα. Το αμάξι σταμάτησε πάνω στο κυκλικό παιχνίδι. Δεν γίνεται από ταχύτητα εκκίνησης να ξηλώσεις τα κάγκελα και να συνεχίσει το αυτοκίνητο να κινείται και να τρακάρει σε εμπόδιο 3-4 μέτρα πιο κάτω!
Επίσης μόλις το αμάξι ακινητοποιήθηκε, αντί να βγει ο οδηγός να δει τι ζημιά έκανε, αν χτύπησε κανείς κλπ και να το αφήσει εκεί να έρθει η τροχαία – δεν εμπόδιζε την κυκλοφορία- έκανε όπισθεν γρήγορα και βγήκε από την παιδική χαρά. Δηλαδή αν κάποιον τον είχε χτυπήσει το κάγκελο, με την όπισθεν θα τον αποτελείωνε.
Επίσης την ώρα που έσπασε το κάγκελο, τα παιδιά που έπαιζαν κοντά άρχιζαν τσιρίζουν, οι γονείς μετά φώναζαν τα παιδιά τους, γενικά δημιουργήθηκε ένας πανικός και αυτός αντί να βγει να δει τι έγινε, έβαλε όπισθεν και πάρκαρε εκεί που μάλλον αρχικά στόχευε. Τι να πω.. και το αμάξι του με επιβάτες μέσα και παιδί.”



Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Τροχαίας οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο. Πηγή φωτό: notiareport.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.