Με… αέρα στα πανιά του ο Ολυμπιακός, πληρώνει η Γκλάντμπαχ




Το ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε, μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμούς ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο. Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία παίζουν σήμερα, βέβαια, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και στο ντέρμπι των «αιωνίων».

143. Άδανα Ντεμίρσπορ – Τραμπζονσπόρ (20:00)

Ξεκινάμε με Τουρκία. Η Άδανα Ντεμίρσπορ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, μετρώντας 3 νίκες στα 4 τελευταία ματς. Βρίσκεται στην πρώτη 4άδα και εκεί θέλει να παραμείνει, ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στη διακοπή. Σούπερ στα επιθετικά της καθήκοντα, σκοράρει με… κλειστά μάτια. Η Τραμπζονσπόρ προέρχεται από νίκη 2-1 επί της Πεντικσπόρ. Έχει πολλές αναλαμπές από την αρχή της σεζόν, ωστόσο στα Άδανα την περιμένει δύσκολο ματς. Το ζευγάρι μπορεί να προσφέρει θέαμα, γι’ αυτό και θα επιλέξουμε τα γκολ και συγκεκριμένα το Over 3 σε απόδοση 1.92.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά δημοτικές εκλογές – Υποψήφιοι και αποδόσεις!



5161. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (21:15)

Πρεμιέρα της Ευρωλίγκα και το σούπερ ντέρμπι των «αιωνίων» δεσπόζει. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πριν από μία εβδομάδα στη Ρόδο και στον τελικό του Σούπερ Καπ, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν 75-51. Άλλο ματς τώρα, πολύ πιο σοβαρός αναμένεται να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, που δεν υπολογίζεται στο Μήτογλου. Ο Ολυμπιακός δεν έχει διαθέσιμο τον Φαλ για τη μάχη κάτω από τη ρακέτα. Ντέρμπι είναι, όμως, οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ένα μικρό «κλικ» πιο μπροστά, έτσι θα τους προτιμήσουμε στο 1.98.

168. Γκλάντμπαχ – Μάιντζ (21:30)

Στο ποδόσφαιρο και πάλι και στην Μπουντεσλίγκα. Η Γκλάντμπαχ χρειάστηκε 6 αγωνιστικές για να φτάσει στην πρώτη της νίκη (3-1 στο Μπόχουμ). Εντός έδρας βγάζει πολύ καλύτερη εικόνα και τώρα είναι έτοιμη για το «2 στα 2». Η Μάιντζ έχει σοβαρά προβλήματα ως ομάδα. Ουραγός στη βαθμολογία, με μόλις έναν βαθμό και άμυνα – σουρωτήρι. Ο άσος είναι η βασική μας επιλογή, από τη στιγμή που βρίσκεται στο 2.15, τον παίζουμε με… κλειστά μάτια.

180. Λέτσε – Σασουόλο (21:45)

Στάση Ιταλία για την αναμέτρηση Λέτσε – Σασουόλο. Η γηπεδούχος έχει 3-2-2 έως τώρα στην κατηγορία και βρίσκεται στο… σκαλοπάτι για την πρώτη εξάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Προέρχεται από ήττα 4-0 από την πρωταθλήτρια Νάπολι. Η Σασουόλο είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Κερδίζει τους «μεγάλους» της λίγκας και τα… χαλάει με θεωρητικά εύκολους αντιπάλους. Δίχως «Χ» έως τώρα (3-0-4). Ή που θα προβληματίσει σήμερα ή που θα βγάλει ένα εξαιρετικό διπλό. Επιλέγουμε τον δεύτερο δρόμο, μιας και μας αρέσει το 2.80.

183. Αθλέτικ Μπιλμπάο – Αλμερία (22:00)

Δυνατή μονομαχία στην Ισπανία, με την Μπιλμπάο να θέλει να αφήσει πίσω την ήττα (3-0) στο ντέρμπι με τη Σοσιεδάδ. Εντός παραδοσιακά παίρνει δύναμη από τους οπαδούς της, τη στιγμή που κόντρα στην Αλμερία έχει 5-1-1 στα 7 τελευταία (στο «Σαν Μαμές»). Η φιλοξενούμενη παλεύει να… κόψει για φέτος. Με 0-3-5 στα 8 πρώτα ματς, αναπόφευκτα βρίσκεται στην τελευταία θέση, με την άμυνά της να είναι «τρικυμία». Θα πάρει ρίσκα σήμερα στον ισπανικό Βορρά και δεν αποκλείεται να σκοράρει. Όσο για πίσω, δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν. Αγοράζουμε το G/G σε απόδοση 1.91Δείτε περισσότερα νέα και προγνωστικά με ένα κλικ ΕΔΩ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.