Μήνυση για τα fake news κατέθεσε ο Ανδρέας Κονδύλης




O Aνδρέας Κονδύλης, συνοδευόμενους από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και δικηγόρους στον Άρειο Πάγο, Κώστα Χαρίτο, Κυριάκο Παναγόπουλο, Γιώργο Ακρίβο και Αριστείδη Καραμπασιάδη κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με τα fake news και τα ανυπόγραφα έντυπα που διακινούν σε βάρος του και σε βάρος συνεργατών του ορισμένοι πολιτικοί του αντίπαλοι.

Δείτε την δήλωση του Ανδρέα Κονδύλη:

“Ορισμένοι πολιτικοί μας αντίπαλοι έχουν ξεφύγει από κάθε μέτρο, κάθε όριο και κάθε ηθικό φραγμό. Πρόκειται για μία βαριά ποινική συμπεριφορά, καθώς προσπαθούν, με fake news, με χυδαία ψέματα και συκοφαντίες να εξαπατήσουν τους πολίτες και να χειραγωγήσουν το αποτέλεσμα των εκλογών.
Πρόκειται, επίσης, για νοσηρή κατάσταση, την οποία δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να επικρατήσει στην πόλη, να δηλητηριάσει την κοινωνία και να παραμείνει ατιμώρητη.

Θυμίζουμε στους πολιτικούς μας αντιπάλους που κάνουν αυτά, αλλά και στους πολιτικούς μας αντιπάλους που τα ανέχονται και σιωπούν γιατί τους βολεύουν, ότι με τη δολοφονία χαρακτήρων και με τις αξιόποινες συμπεριφορές, ποτέ καμία πολιτική δύναμη και ποτέ κανένας τόπος και καμία κοινωνία δεν πήγε μπροστά.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.