Κυνηγώντας πόντους στο ντέρμπι αιωνίων και στηρίζοντας την έδρα της ΑΕΚ




Δυνατή η σημερινή μέρα, σπουδαία ματς, σε μπάσκετ (ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) και ποδόσφαιρο (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ). Στην Κρήτη δοκιμάζεται ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός. Δράση φυσικά σε Ιταλία και Τουρκία.

573. Μπεσίκτας – Γκαζιαντέπ (19:00)

Ξεκινάμε με ποδόσφαιρο και αναμέτρηση στη γειτονική Τουρκία. Η Μπεσίκτας δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μιας και μετράει 2 σερί ήττες. Πρώτα το 2-1 από τη Γαλατάσαραϊ και στη συνέχεια το 3-1 στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ. Με πολλές απουσίες «κατεβαίνει» στο σημερινό, κυρίως στην άμυνα και ο Μπουράκ Γιλμάζ θα χρειαστεί να κάνει αλχημείες.

Η Γκαζιαντέπ βγάζει βελτίωση με τον Μάριους Σουμούντικα στον πάγκο. Έχει καλές μονάδες από τη μέση και μπροστά, αλλά κακή παράδοση στο Μπεσίκτας (7/7 ήττες). Τώρα όμως θα ποντάρουμε στο να βρει δίχτυα, με την προϋπόθεση που θα σκοράρει και η γηπεδούχος. Το G/G, λοιπόν, σε απόδοση 1.87.



Διαβάστε επίσης: Πως κατεβάζω την εφαρμογή bet365 – Αναλυτικά βήματα

574. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19:30)

Ντέρμπι και στο ποδόσφαιρο, με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ λίγες μέρες μετά τις ευρωπαϊκές μάχες και των δύο. Η γηπεδούχος έχασε 3-1 στη Μασσαλία και τώρα θέλει να γυρίσει το… χαρτί ώστε να μη χάσει έδαφος στο κόλπο για τον τίτλο. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, όμως και ο ΠΑΟΚ προέρχεται από σερί επιτυχιών, με πιο πρόσφατη, την επική ανατροπή 3-2 στο Αμπερντίν. Ένα «κλικ» πιο μπροστά η ΑΕΚ, κυρίως λόγω έδρας, ο άσος παίζεται στο 1.83.

5339. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (20:15)

Συνεχίζουμε με Basket League και το ντέρμπι «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει με 3/3 νίκες την κατηγορία, όμως, το βάρος πέφτει κυρίως στην Ευρωλίγκα. Έχει πάρει ήδη δύο φορές την ταυτότητα του Παναθηναϊκού για φέτος και θα επιδιώξει να το κάνει και 3η φορά. Το «τριφύλλι» πέτυχε δύο νίκες κόντρα σε Λαύριο και Μπασκόνια και πάει στο ντέρμπι με καλή ψυχολογία. Το προβάδισμα στην έδρα, όμως θα πάμε με ειδικά και τους πόντους του Γουόκαπ (+9) και Μήτογλου (+11), σε απόδοση 2.85.

584. ΟΦΗ – Ολυμπιακός (21:30)

Στο άλλο ματς της Σούπερ Λιγκ, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Οι Κρητικοί δείχνουν τα δόντια τους έως τώρα στην κατηγορία και βρίσκονται αρκετά ψηλά για τα δεδομένα τους. Θα βάλουν δύσκολα στους «ερυθρόλευκους», ποντάροντας φυσικά στην έδρα τους. Ο Ολυμπιακός έχασε το ματς με τον Παναθηναϊκό ύστερα από δικαστικές αποφάσεις και πλέον καλείται να μη χάσει από τα μάτια του το «τριφύλλι». Καλή σχέση με το γκολ, το έδειξε και με τη Γουέστ Χαμ. Ικανός να σκοράρει και ο ΟΦΗ, οπότε θα πάρουμε το G/G σε απόδοση 1.82.

586. Λάτσιο – Φιορεντίνα (21:45)

Η Λάτσιο έχασε δίκαια 3-1 στο Ρότερνταμ από την ψυχωμένη Φέγενορντ, τώρα όμως επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της. Με 4-1-4 στα 9 πρώτα ματς στην κατηγορία, θέλει φυσικά να αναρριχηθεί στη βαθμολογία, ώστε να μπορεί να ελπίζει στην πρώτη εξάδα. Με Καστιγέχο στην επίθεση σήμερα και όχι τον Ιμόμπιλε. Η Φιορεντίνα καθάρισε τη σέρβικη Τσουκαρίτσκι (6-0) και επέστρεψε άμεσα στις νίκες. Στο πρωτάθλημα 5-2-2 και δικαίως βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Ομάδα με καλό υλικό, που θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα και στους «λατσιάλι». Το Over 2,5 βρίσκεται στο 1.95 και αξίζει να μπει στο… μπλοκάκι μας.Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.