Κυκλοφορούσαν με γεμάτα πιστόλια – Δύο συλλήψεις

Συγγραφέας
23 Οκτωβρίου, 2023
1 λεπτό διάβασμα

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου, το βράδυ του Σαββάτου (21)10) στη Νέα Χαλκηδόνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλημάτων της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων, δύο άτομα, ηλικίας 36 και 37 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι περιπολούντες αστυνομικοί έκριναν ύποπτη την κίνηση αυτοκινήτου που επέβαιναν τα δύο άτομα, προβαίνοντας στην ακινητοποίηση του και τον ενδελεχή έλεγχο τόσο των επιβαινόντων, όσο και του οχήματος.

Κατά τη σωματική έρευνα των ελεγχόμενων, στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκε μέσα σε τσαντάκι μέσης που έφερε, πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε -7- φυσίγγια, άνευ σειριακού αριθμού.

Επίσης, σε ειδική κρύπτη πίσω από τη θέση του συνοδηγού, βρέθηκε και δεύτερο πιστόλι με -13- φυσίγγια στο γεμιστήρα του, σουγιάς και ανιχνευτής εντοπισμού γεωγραφικής θέσης.



Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα χρηματικά ποσά των -2.040- ευρώ, -100- δολάρια Η.Π.Α. και -100- Ντίρχαμ Μαρόκου.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, όπου επιλήφθηκε προανακριτικά των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων.

Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων τους προέκυψε ότι ο 37χρονος τελούσε υπό περιοριστικούς όρους λόγω σύλληψης του για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας