Η… λάβα του Βελιγραδίου και το φεστιβάλ τερμάτων στη Γερμανία




Δεύτερη ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ (2η αγωνιστική), και σήμερα υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις. Από Βελιγράδι μέχρι Λειψία και από Νιούκαστλ μέχρι ιβηρική χερσόνησο. «Πινελιά» και από τη Β’ Ισπανίας υπάρχει…

754. Ελντένσε – Βαγιαδολίδ (20:.00)

Ξεκινάμε τη σημερινή μας πεντάδα με ισπανικό ματς. Στη Β’ κατηγορία, η Ελντένσε αντιμετωπίζει τη Βαγιαδολίδ, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορές. Η γηπεδούχος μετράει 2-2-4 σε 8 αγωνιστικές και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν έχει υψηλές βλέψεις σε αντίθεση με τη Βαγιαδολίδ που σκέφτεται την άνοδο. Με 4-1-3 έως τώρα η φιλοξενούμενη, μπορεί να πετύχει και 4η σερί νίκη. Το διπλό είναι παραδόξως ψηλά, απόδοση στο 2.45 δε γίνεται να την αφήσουμε να περάσει έτσι.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα κορυφαία online live casino στην Ελλάδα!



773. Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις (22:00)

Το κυρίως πιάτο του Τσάμπιονς Λιγκ, με την πρώτη αναμέτρηση (από τις επιλογές μας) να είναι το Ερυθρός Αστέρας – Γιουνγκ Μπόις. Η γηπεδούχος έχασε δίκαια 3-1 στην πρεμιέρα από τη Μάντσεστερ Σίτι, πλέον καλείται να εκμεταλλευτεί την καυτή της έδρα, για να φτάσει στην πρώτη της νίκη. Ναι μεν έχει καλό ρόστερ, αλλά δεν έχει βρει ρυθμό ακόμη. Η ελβετική ομάδα έχασε 3-1 από τη Λειψία και ουσιαστικά θα δώσει μάχη με τους Σέρβους για την 3η θέση. Θα δώσουμε προβάδισμα στον Αστέρα, θεωρώντας πως η έδρα και το φανατικό κοινό μπορεί να δώσει τη νίκη, που παίζεται στο 2.12.

774. Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Στον ίδιο όμιλο με το προηγούμενο ματς (7ος), η Λειψία αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι. Η γηπεδούχος κέρδισε 3-1 εκτός τη Γιουνγκ Μπόις και έδειξε πως με τη σημερινή της αντίπαλο θα παλέψουν για το 1-2 στη βαθμολογία. Προέρχεται από το 2-2 με την Μπάγερν, μετρώντας παράλληλα 7 σερί ματς δίχως ήττα (6-1-0). Η Σίτι είναι σταθερά καλή, με ποιοτικές μονάδες σε όλες τις γραμμές. Οι δύο σερί ήττες εντός συνόρων δύσκολα θα γίνουν τρεις. Δύο ομάδες που έχουν τα γκολ στο ρεπερτόριο τους, οπότε καταλήγουμε σε συνδυαστικό (G/G & Over 3,5) και απόδοση 2.95.

775. Νιούκαστλ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00)

Σπουδαία μονομαχία στην Αγγλία και συγκεκριμένα στον 6ο όμιλο. Η ανεβασμένη Νιούκαστλ πήρε το «Χ» στο Μιλάνο και τώρα θέλει να ορθώσει ανάστημα και στην Παρί Σεν Ζερμέν. Με ανεβασμένη ψυχολογία από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, μάλιστα μετράει 3 σερί νίκες στις οποίες δεν έχει δεχθεί γκολ (11-0). Η Παρί δε θυμίζει την ομάδα που σάρωνε. Αφήνει εύκολα βαθμούς σε κάποια ματς, αν και στην πρεμιέρα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Ντόρτμουντ. Το ματς δεν έχει φαβορί, το σετ είναι αρκετά ισορροπημένο, έτσι θα πάμε σε συνδυαστικό προς τα αριστερά. Κρατάμε, λοιπόν, το 1Χ & Over 1,5 σε απόδοση 1.85.

777. Πόρτο – Μπαρτσελόνα (22:00)

Στην Πορτογαλία, η Πόρτο περιμένει την ισχυρή Μπαρτσελόνα. Ματς για τον 8o όμιλο, με τις δύο ομάδες να έχουν κερδίσει στην πρεμιέρα τους. Η πρώτη τη Σαχτάρ (3-1) και η δεύτερη την Αντβέρπ με το ευρύ 5-0! Σε καλή κατάσταση και οι δύο, αμφότερες γνωρίζουν πως οι δύο τους θα μονομαχήσουν για την πρώτη θέση. Δίχως ήττα έως τώρα οι «μπλαουγκράνα», στοιχεί που παίζει σημαντικό ρόλο. Το διπλό έχει προβάδισμα, ωστόσο εμείς θα πάμε με το G/G στο 1.70, μιας και δεν αγνοούμε πως οι «δράκοι» είναι δυνατοί μπροστά στο κοινό τους..

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.