Η ανανεωμένη Σεβίλλη απειλεί την Άρσεναλ




Μπήκαμε αισίως στο πολυαναμενόμενο τριήμερο των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Σέντρα στην τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, με σπουδαίες αναμετρήσεις σε όλους τους ομίλους. Ξεχωρίζει η μάχη της ανανεωμένης Σεβίλλης που με νέο προπονητή στον πάγκο της, θέλει να βάλει δύσκολα στην Άρσεναλ του Αρτέτα.

856. Παναθηναϊκός Β’ – Καλλιθέα (16:00)

Με ματς από την Ελλάδα και τη Β’ Εθνική θα εκκινήσει το σημερινό κουπόνι. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός Β’, υποδέχεται την Καλλιθέα. Οι φιλοξενούμενοι αποτελούν ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Παραμένουν αήττητοι μετά από τρεις αγωνιστικές και με νίκη σήμερα, θα μπορέσουν να πατήσουν μόνοι στην κορυφή. Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν σοβαρά θέματα στην άμυνα, η Καλλιθέα μπορεί να τα εκμεταλλευτεί και να φτάσει σε μια καθαρή νίκη. Συνεπώς, κρατάμε τo διπλό με το Over 1,5 στο 1.80.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ – Που να ποντάρεις για να πας ταμείο!



710. Γαλατάσαραϊ – Μπάγερν Μονάχου (19:45)

Σπάει όλα τα ρεκόρ η Γαλατάσαραϊ σε Τουρκία και Ευρώπη, αφού έχουμε φτάσει στα τέλη του Οκτώβριου και ακόμα δεν έχει υποστεί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε τα δόντια της στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, περνώντας νικηφόρα από το “Ολντ Τράφορντ” την προηγούμενη αγωνιστική. Κόντρα σε έναν ανώτερο αντίπαλο όπως η Μπάγερν, θα προσπαθήσει για το καλύτερο και απόψε. Πάντως οι Βαυαροί παρ’ ότι δεν πατάνε και πολύ καλά, αποτελούν πολύ καλύτερη ομάδα από τους Τούρκους οι οποίοι μπορεί να έχουν και τη σημαντική απουσία του Ικάρντι απόψε, οπότε αξίζει να πάμε στον συνδυασμό του διπλού με το G/G, περιμένοντας ανοιχτό ματς από δύο επιθετικές ομάδες, σε απόδοση 2.52.

822. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κοπεγχάγη (22:00)

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ μετά από 2/2 ήττες στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, πραγματικά δεν έχει περιθώρια κόντρα στην αδύναμη Κοπεγχάγη. Οι “κόκκινοι διάβολοι” πήραν με το ζόρι δύο νίκες στα τελευταία της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο ακόμα δεν πείθουν. Οι Δανοί και κόντρα στην Μπάγερν έδειξαν πως δεν φοβούνται κανένα μεγαλύτερο μέγεθος και θα προσπαθήσουν να βάλουν ζόρια και στη Γιουνάιτεντ. Η επιρρεπής σε λάθη άμυνα των γηπεδούχων, μπορεί να επιτρέψει στην Κοπεγχάγη να βρει γκολ, βρίσκουμε αξία στον άσο με το αμφίσκορο στο 3.00.

824. Μπράγκα – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Σπουδαία αναμέτρηση στην Πορτογαλία όπου η Μπράγκα υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Πορτογάλοι πέτυχαν σπουδαία νίκη με ανατροπή στη Γερμανία κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου. Βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση με πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Απόψε θέλουν να δείξουν και κόντρα στη “Βασίλισσα” το αξιόμαχο πρόσωπο, ώστε να διεκδικήσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Αμφότερες έχουν τρομερές ικανότητες στην επίθεση, ενώ αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη θα πορευτούμε με το combo του να σκοράρουν και οι δύο με το Over 2,5 στο 1.85

826. Σεβίλλη – Άρσεναλ (22:00)

Κλείνουμε με το σημαντικότερο ματς της αγωνιστικής, όπου στην Ανδαλουσία η Σεβίλλη υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι πλέον με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο τους. Έπαιξαν καλά στο ντεμπούτο του με τη Ρεάλ και απέσπασαν το 1-1. Ανάλογο πρόσωπο οφείλει να δείξει και απόψε. Σίγουρα δύσκολο το εμπόδιο της εμπειρότερης και ανώτερης Άρσεναλ, ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί μπορούν να φανούν ανταγωνιστικοί. Η Σεβίλλη, θα μπει με ενθουσιασμό στο ματς, θα αφήσει κενά στα μετόπισθεν, γεγονός που η Άρσεναλ μπορεί να εκμεταλλευτεί. Περιμένουμε παραγωγικό ματς από δύο επιθετικές ομάδες, καταλήγουμε τον συνδυασμό του αμφίσκορου με το Over 2,5 στο 2.12.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.