Διαιτητές ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: Βγάζουν… κάρτες και σημεία!




Αρκετοί από τους φίλους των τεσσάρων ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν σε Europa και Conference League, ενδιαφέρονται για τους διαιτητές που πρόκεται να «σφυρίξουν» την ομάδα τους, τόσο από άποψη στοιχήματος, όσο και από… «διαιτητολαγνεία».

Γι’αυτό το λόγο η συντακτική ομάδα του Foxbet έκανε μια μικρή έρευνα και σας παρουσιάζει τους διαιτητές της 2ης αγωνιστικής (5/10) των ομίλων για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς και τι αξίζει να ποντάρετε με βάση τα στατιστικά των ρέφερι που θα «παίξουν» τις εκπροσώπους της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Bwin Casino Live 2023 – Γιατί επιβάλλεται να το δοκιμάσεις

ΑΕΚ – Άγιαξ Διαιτητής



Η Ένωση πρόκειται να φιλοξενήσει τον Άγιαξ απόψε (19:45) στην «Opap Arena» με τον Σλοβένο Ματέι Γιουγκ να ορίζεται από την UEFA για να διευθύνει την αναμέτρηση.  Ο 43χρονος ρέφερι είναι διεθνής από το -μακρινό- 2009, και μάλιστα έχει σφυρίξει δυο φορές την ΑΕΚ, με απολογισμό μια ήττα (2-0 από Μπάγερν το 2018) και μια ισοπαλία (0-0 με Ντιναμό Κιέβου επίσης το 2018).

Ο Σλοβένος ήρθε και πέρυσι στη χώρα μας, όταν ήταν ο «άρχων» της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ (0-3). Αρέσκεται στο να… «κιτρινίζει» ποδοσφαιριστές, καθώς στα τελευταία 10 ματς έχει δώσει συνολικά 41 κίτρινες (2 ο μικρότερος αριθμός, 6 ο μεγαλύτερος), ενώ 7 από αυτά τα ματς έληξαν με περισσότερα από 2 γκολ (over).

Είναι ευκόλως αντιληπτό λοιπόν πως αξίζει τόσο η αγορά του Over 2.5 (1.60) όσο και εκείνη με πάνω από 4.5 κάρτες στο ματς (1.65). Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.