Διαιτητές ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: Βγάζουν… κάρτες και σημεία!




Αρκετοί από τους φίλους των τεσσάρων ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν σε Europa και Conference League, ενδιαφέρονται για τους διαιτητές που πρόκειται να «σφυρίξουν» την ομάδα τους, τόσο από άποψη στοιχήματος, όσο και από… «διαιτητολαγνεία».

Γι’αυτό το λόγο η συντακτική ομάδα του Foxbet έκανε μια μικρή έρευνα και σας παρουσιάζει τους διαιτητές της προσεχούς (26/10), 3ης αγωνιστικής των ομίλων για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς και τι αξίζει να ποντάρετε με βάση τα στατιστικά των ρέφερι που θα «παίξουν» τις εκπροσώπους της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση NetBet – Αξίζει να την επιλέξεις το 2023;

Μαρσέιγ – ΑΕΚ Διαιτητής



Η Ένωση θα ταξιδέψει στη Μασσαλία, για το κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στη Μαρσέιγ (26/10, 19:45) στο «Βελοντρόμ». Διαιτητής της εν λόγω αναμέτρησης ορίστηκε ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, ο οποίος έχει «ελληνικό παρελθόν». Έχει σφυρίξει μια φορά αγώνα της ΑΕΚ, και μάλιστα σε ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-0) τη σεζόν 2022-2023, ενώ έχει στο «παλμαρέ» του ακόμη τέσσερα παιχνίδια ελληνικών συλλόγων στην Ευρώπη (δυο του Ολυμπιακού, ένα του Παναθηναϊκού και ένα του ΠΑΟΚ).

Ο ρέφερι που πρόσφατα διηύθυνε την αναμέτρηση της Αμπερντίν με την Ελσίνκι (1-1) από τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Conference, είναι αρκετά επιρρεπής στις κάρτες. Πιο συγκεκριμένα, στα τελευταία 10 ματς έδειξε συνολικά 64 κάρτες (!), δηλαδή μ.ο. 6,4 ανά ματς, ενώ απέβαλε και δυο ποδοσφαιριστές. Από αυτά τα παιχνίδια, τα μισά είχαν περισσότερα από 2 γκολ, ενώ 7 φορές έδειξε την εσχάτη των ποινών (πέναλτι).

Είναι ευκόλως αντιληπτό λοιπόν πως αξίζει τόσο η αγορά του Over 2.5 (1.70) όσο και εκείνη με πάνω από 5.5 κάρτες στο ματς (2.72), ενώ έχει αξία και ο καταλογισμός πέναλτι (3.30).

Διαβάστε την συνέχεια στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.