Διαγνωστικά κέντρα HealthSpot – Προσφορές προληπτικού ελέγχου μαστού για τον Οκτώβριο




Τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, με αφορμή τον Οκτώβριο, Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο προληπτικό έλεγχο, o οποίος περιλαμβάνει απεικονιστικό έλεγχο (Ψηφιακή Μαστογραφία & Υπέρηχος Μαστών) και κλινική εκτίμηση από εξειδικευμένο Χειρουργό Μαστού, στην ειδική προνομιακή τιμή των 65 ευρώ.

Η σημασία της ψηφιακής μαστογραφίας

Η μαστογραφία είναι μια διαγνωστική μέθοδος που χρησιμοποιεί χαμηλής δόσης ακτίνες Χ για την εξέταση του μαστού. Στόχος της μαστογραφίας είναι η πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, με την ανίχνευση μικρών όγκων και μικροαποτιτανώσεων. Είναι η μόνη ακτινολογική μέθοδος που, σε συνδυασμό με την αυτοεξέταση και την κλινική εξέταση από ειδικευμένους γιατρούς, συμβάλλει σημαντικά στην έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Η δόση ακτινοβολίας στην οποία εκτίθεται μια εξεταζόμενη κατά τη διάρκεια του μαστογραφικού ελέγχου, είναι ισοδύναμη της δόσης κοσμικής ακτινοβολίας που λαμβάνει ένας ταξιδιώτης πραγματοποιώντας τρίωρο αεροπορικό ταξίδι.



Γιατί να επιλέξω το HealthSpot για τις εξετάσεις μου

Το τμήμα Μαστού των HealthSpot στελεχώνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους χειρουργούς μαστού των θεραπευτηρίων του Ομίλου HHG (Υγεία, Μetropolitan Hospital, Mητέρα, Μetropolitan General) καθώς και από  εξειδικευμένους ακτινολόγους με μεγάλη εμπειρία στο θέμα του μαστού, οπότε τεχνολογία και τεχνογνωσία είναι απόλυτα αλληλένδετες.Το Tμήμα είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Μαστού και Γυναίκας του Metropolitan Hospital, μια από τις πιο άρτια οργανωμένες Μονάδες Μαστού πανελληνίως που έχει βραβευτεί διεθνώς.

Υπάρχει, επίσης,  η δυνατότητα με μία μόνο επίσκεψη να γίνει άμεσα διάγνωση με τη διενέργεια πλήρους απεικονιστικού ελέγχου και ταυτόχρονα κλινικής αξιολόγησης από χειρουργό μαστού. Εδώ ισχύει το one-stop clinic δηλαδή απεικονιστικός έλεγχος, διάγνωση και εξέταση από τον κλινικό ιατρό.

Υπερσύγχρονο σύστημα μαστογραφίας

Η Ψηφιακή Μαστογραφία στα HealthSpot πραγματοποιείται με τον ψηφιακό μαστογράφο Mammomat Fusion που προσφέρει υψηλά πρότυπα ποιότητας εικόνας και εξαιρετικά χαμηλή δόση ακτινοβολίας. Ο ψηφιακός μαστογράφος Mammomat Fusion είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα μαστογραφίας υψηλής αξιοπιστίας που διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια: Με την τεχνολογία Οpdose, γίνεται αυτόματος υπολογισμός της δόσης ακτινοβολίας ανάλογα με τη σύσταση και το μέγεθος των μαστών, ενώ επιτυγχάνεται αυτόματη μεγέθυνση των περιοχών του μαστού χωρίς επιπλέον ακτινοβολία, αποκλείοντας το θωρακικό μυ από τον υπολογισμό του. Παράλληλα, η διαδικασία εξέτασης είναι ταχύτερη, καθώς δεν απαιτείται αλλαγή θέσης του συστήματος μεταξύ των λήψεων.

Τα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με τα υπόλοιπα θεραπευτήρια του Hellenic Healthcare Group και θα τα βρείτε σε Κηφισιά, Περιστέρι και Γλυφάδα, Ραφήνα, Σαντορίνη και Μύκονο (πολυιατρείο MyClinic).

Tηλ. για ραντεβού: 212 8086000.

Τα Κέντρα είναι συμβεβλημένα με τον ΕΟΠΥΥ.

Με την αξιοπιστία του Ομίλου HHG

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει 9 κορυφαία θεραπευτήρια, το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ, το Creta InterClinic στην Κρήτη, το City Hospital στην Καλαμάτα, το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο, το Αρεταίειο στην Κύπρο. Επίσης, διαθέτει τα προηγμένα διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας Homecare, τα διαγνωστικά κέντρα Πlaton Δiagnosis, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, Και το Υγεία IVF Μονάδα Εμβρυογένεσις για τις πιο καινοτόμες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Την Y-Logimed και τη GMP με αντικείμενο την εμπορία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, την εταιρία Business Care που παρέχει υπηρεσίες εργασιακής ασφάλειας και υγείας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και το σύγχρονo Εκπαιδευτικό Κέντρο Heal Academy.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.