Γλυφάδα: Τι λέει ο Παπαργυρόπουλος για τον πλειστηριασμό της βίλας του στην οδό Τύχης 13




Δύσκολες ώρες περνάει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος που έχασε σε πλειστηριασμό το πολυτελές σπίτι του στη Γλυφάδα.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της χρυσής εποχής για τη νυχτερινή διασκέδαση Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εφημερίδα Espresso και τον Γιάννη Αρμουτίδη την τιμή στην οποία πουλήθηκε το σπίτι του, μετά από μια δύσκολη περίοδο πίεσης από τις τράπεζες οι οποίες, όπως αναφέρει, «αρπάζουν το βίος του κοσμάκη».

Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας

«Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13.



Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς»
Σε ερώτημα για την «επόμενη μέρα», που θα χρειαστεί να αφήσει το σπίτι του στα χέρια του νέου κατόχου μετακομίζοντας κάπου αλλού, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος απαντά πως δεν ξέρει που θα πάει.

«Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω». Δείτε περισσότερα: espressonews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.