Γλυφάδα: Αγιασμός στο “σπίτι” των Ποντίων




Με τους καλύτερους οιωνούς και με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκινά η νέα χρονιά δραστηριοτήτων της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία», στην πλήρως ανακαινισμένη έδρα τους μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον, σε μια πλατεία κόσμημα για τη Γλυφάδα. Είναι ένα όνειρο πολλών ετών, που έγινε πραγματικότητα επί των ημερών του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. «Με πολύ μεγάλη προσπάθεια και πάρα πολλή δουλειά τα καταφέραμε», τονίζει ο ίδιος. Και προσθέτει: «Παραδώσαμε το “σπίτι” των Ποντίων της πόλης μας αναβαθμισμένο και ολοκαίνουργιο, όπως ταιριάζει σε έναν ιστορικό σύλλογο, που συμπληρώνει 31 χρόνια ζωής και ο οποίος με την παρουσία του και τις δράσεις του τιμά τους Ποντίους και φυσικά τη Γλυφάδα μας. Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για μία ακόμη φορά σε όλους όσοι εργάστηκαν και για αυτή την ανάπλαση».

Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται ο δραστήριος σύλλογος της πόλης μας είναι πλέον ένα διαμάντι. «Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι το “σπίτι” μας, το νέο μας κτίριο, είναι το ομορφότερο κτίριο Ποντιακού συλλόγου στην Ελλάδα», λέει με περηφάνια ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η Ρωμανία», δικηγόρος Κυριάκος Τιλγκερίδης.

Στον υπέροχο αυτόν χώρο, στην αναβαθμισμένη πλατεία Πόντου (πρώην Κονίτσης) θα γίνει την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στις 8:00 το βράδυ, Αγιασμός για την έναρξη της χορευτικής περιόδου. Στην εκδήλωση που θα ακολουθήσει οι κεμεντζέδες θα έχουν την τιμητική τους και η βραδιά θα μείνει αξέχαστη για τους αναρίθμητους φίλους που αναμένεται να παρευρεθούν.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.