Γιώργος Κουτελάκης: Θα εργαστούμε άοκνα για την επούλωση των πληγών της Νέας Σμύρνης




Mε ποσοστό 53,00% (9.898 ψήφοι) ο Γιώργος Κουτελάκης εκλέχθηκε Δήμαρχος Νέας Σμύρνης. Η παράταξή του θα έχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο 21 έδρες ενώ η Δήμητρα Νάνου με ποσοστό 47% (8.776 ψήφοι) καταλαμβάνει 5 έδρες.

Η δήλωση του Γιώργου Κουτελάκη για την εκλογή του:

“Ευχαριστούμε τους πολίτες της Ν.Σμύρνης για την μεγάλη τιμή που μας έκαναν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου να μας επιλέξουν για νέα Δημοτική Αρχή της όμορφης πόλης μας.
Έχουμε πλήρη συνείδηση των προσδοκιών που έχει γεννήσει η εκλογή μας.
Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των μεγάλων προβλημάτων που καλούμαστε να επιλύσουμε.

Δεσμεύομαι, εγώ και οι συνεργάτες μου στο συνδυασμό μας, ότι από 1/1/2024 με μεγάλη όρεξη, με σχέδιο και με αποτελεσματικότητα θα εργαστούμε άοκνα για την επούλωση των πληγών της πόλης μας.
Θα αναλάβω πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή για την ενότητα των δυνάμεων του Δημοτικού Συμβουλίου και την καθιέρωση χώρου συνεχούς διαλόγου, επικοινωνίας και ανταλλαγής σκέψεων και προτάσεων για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.
Στόχος μου να φυσήξει άνεμος ανανέωσης, διαφάνειας και πολιτικού ήθους στο πολιτικό σκηνικό της πόλης μας.
Σας ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη. Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της τιμής που μου κάνατε, να μου δώσετε για 4η φορά την δυνατότητα να εργαστώ για δημιουργήσουμε σύντομα μια Νέα Σμύρνη όπως θα τη θέλαμε να είναι όλοι μας.” (φωτογραφίες: Ελένη Γρηγοριάδου)



Η δήλωση της Δήμητρας Νάνου:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 8.776 συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, στάθηκαν στο πλευρό μας και στήριξαν την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από λίγους μήνες, για να πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο Μπροστά.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δώσαμε έναν έντιμο και καθαρό αγώνα, χωρίς ακρότητες και οξύτητα.

Προβάλαμε ένα ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα, το οποίο πιστεύουμε ότι μπορεί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης μας.

Μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, απευθυνθήκαμε απευθείας στην κοινωνία των πολιτών και δεν ήλθαμε σε συνδιαλλαγή με άλλες παρατάξεις που έμειναν εκτός του δεύτερου γύρου, κάνοντας μυστικές συμφωνίες ερήμην των πολιτών.

Παρά το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε τις εκλογές, είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε.

Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι δεν καταφέραμε να πείσουμε ακόμη περισσότερους συμπολίτες μας να προσέλθουν στην κάλπη και να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία. Η υψηλή αποχή πρέπει να μας προβληματίσει όλους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Συγχαίρουμε τον κ. Γιώργο Κουτελάκη για την εκλογή του.

Από την 1η Ιανουαρίου 2024 θα δώσουμε από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης το δύσκολο αγώνα, για να επιβάλουμε, χωρίς φθηνούς λαϊκισμούς, με την υπεύθυνη στάση μας, την προώθηση λύσεων στα μεγάλα προβλήματα της Νέας Σμύρνης.

Η προσπάθειά μας να πάμε τη Νέα Σμύρνη μόνο μπροστά, συνεχίζεται. Σας ευχαριστώ.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.