Γιάννης Αντωνάκης: “Κύριε Γιούργα, αυτό δεν είναι πολιτική… αυτό είναι ανθρωποφαγία”




Aπάντηση στον υποψήφιο δήμαρχο Αλίμου Θωμά Γιούργα δίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιάννης Αντωνάκης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από τον κ. Γιούργα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης το βράδυ της Δευτέρα (2/10), στο Άνω Καλαμάκι. Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντωνάκη:

“Λυπάμαι πολύ για την τοξική επίθεση που εξαπέλυσε προσωπικά σε βάρος μου ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θωμάς Γιούργας, στην χθεσινη κεντρική προεκλογική του ομιλία.
Είναι αδιανόητο να ισχυρίζεται, για παράδειγμα, ότι δήθεν δεν σέβομαι τους εργαζόμενους, τη στιγμή που τους έχω υποστηρίξει σε αμέτρητα θέματά τους και μάλιστα έχω σταθεί μάρτυρας στο πλευρό τους ενώπιον των Δικαστηρίων, την ώρα που ο κ. Γιούργας ήταν απών και δεν έκανε τίποτα…
Κύριε Γιούργα, αυτό δεν είναι πολιτική… αυτό είναι ανθρωποφαγία. Σας καλώ να φερθείτε όπως αρμόζει σε έναν υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης μας και να αφήσετε την τοξικότητα και τις κατηγορίες.
Λυπάμαι γιατί είστε και νέος άνθρωπος… λυπάμαι γιατί στον βωμό της πολιτικής κοιτάτε να εκμεταλλευτείτε τους εργαζόμενους που σας καθαρίζουν και σας φροντίζουν καθημερινά!!!
Ελπίζω να σταματήσετε, έστω και τώρα, τις κραυγές και τις «καταγγελίες», που μας έχετε συνηθίσει μαζί με τους συνεργάτες σας: καταγγελία για το Cine Alimos, καταγγελία για τον οδοφωτισμό led, καταγγελία για τη Δημοτική Πινακοθήκη, καταγγελία για τη Δημοτική Συγκοινωνία, καταγγελία για τον Ποδηλατόδρομο, τώρα καταγγελία και για τον… σεβασμό στους εργαζόμενους…”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.