Βουλιαγμένη: “Με χτυπούσε στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές”




Θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της καταγγέλλει ότι έπεσε μία 27χρονη, η οποία διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πρόκειται για έναν 48χρονο, γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας και το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα, όλα συνέβησαν μετά από μία κοινή έξοδο του ζευγαριού το βράδυ του Σαββάτου. Οι δυο τους είχαν πάει σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής για φαγητό. Η ίδια χαρακτήρισε περίεργη τη συμπεριφορά του συντρόφου της το συγκεκριμένο βράδυ, χωρίς να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τον Alpha, το ζευγάρι, που γνωρίστηκε πριν από έναν χρόνο, χώρισε για ένα μικρό χρονικό διάστημα αλλά τον Αύγουστο ήρθε η επανασύνδεση. Έκτοτε ήταν μαζί, ενώ είχαν αρχίσει και τις προετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού τους.

“Από τον περασμένο Αύγουστο που ο 48χρονος ήρθε και με βρήκε στη Μύκονο, ήμασταν κανονικά μαζί. Μέναμε μαζί τις τέσσερις ημέρες της εβδομάδας. Πότε στα νότια και πότε στα βόρεια προάστια. Δεν είχε τεθεί ποτέ θέμα από πλευράς του αν το παιδί ήταν δικό του. Κάναμε όλες τις προετοιμασίες, ήμασταν προετοιμασμένοι να κάνουμε και τις πρώτες παραγγελίες. Μάλιστα είχαμε πάει μαζί και στον γυναικολόγο δύο με τρεις φορές” δήλωσε η 27χρονη στην στον Alpha.



“Εκείνο το βράδυ η συμπεριφορά του ήταν περίεργη από το εστιατόριο ακόμη. Κατά την επιστροφή μας στο σπίτι, μού ζήτησε να μείνει για μισή ώρα μόνος του. Εγώ έφυγα και έκανα με το αυτοκίνητό μου βόλτες μέχρι να περάσει η ώρα. Κάποια στιγμή ήρθε δίπλα μου με το αυτοκίνητο και μου ζήτησε να μπω στο δικό του. Ήταν έξαλλος, δεν ξέρω για ποιο λόγο. Του ζήτησα εξηγήσεις για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Μπήκα στο κάθισμα του συνοδηγού. Τότε με γράπωσε από τα μαλλιά και μου ακινητοποίησε το σώμα. Με χτυπούσε στα πλευρά και στην κοιλιά, μου έδινε κλωτσιές αλλά εγώ είχα βάλει τα χέρια μου και προστάτευα την κοιλιά μου. Κάποια στιγμή με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο” πρόσθεσε, με την εκπομπή να δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από τις μελανιές και τα σημάδια στο σώμα της.

Όπως ανέφερε η εκπομπή, ένας γείτονας αντιλήφθηκε τι συνέβη και κάλεσε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε την έγκυο γυναίκα σε μαιευτική κλινική, ύστερα από τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό.

“Μόλις πήγα στο μαιευτήριο το μόνο που με ένοιαζε είναι να σιγουρευτώ ότι το μωρό μου ήταν καλά, ότι δεν έπαθε κάτι. Ευτυχώς είναι καλά. Τώρα παίρνω κορτιζόνη και απ΄ ό,τι μου είπαν οι γιατροί θα μου πάρουν το μωρό λίγο πιο νωρίς εξαιτίας της στρεσογόνου κατάστασης στην οποία είμαι καθημερινά μετά τον ξυλοδαρμό μου” ανέφερε.

Ο 48χρονος, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακές σωματικές βλάβες, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και αναμένεται να δικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη. Από την πλευρά του φαίνεται να υποστηρίζει ότι είναι πρώην σύντροφος της 27χρονης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για σωματικές βλάβες, εξύβριση και απειλή.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο του Alpha

Η 27χρονη έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και περιέγραψε τι συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο του συντρόφου της στη Βουλιαγμένη σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.