Ανοιχτά ματς για τις ελληνικές ομάδες, συνέρχεται ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ




Τρίτη και τελευταία μέρα των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων απόψε, στον χορό μπαίνουν το Europa και το Conference League, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο για τα Ελληνικά χρώματα αφού το “Big-4” δίνει σημαντικά ματς που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του στις διοργανώσεις της UEFA. Σημαντικές αναμετρήσεις και στο μπάσκετ για την Ευρωλίγκα.

910. Μαρσεϊγ – ΑΕΚ (19:45)

Ξεκίνημα με την σπουδαία μάχη της ΑΕΚ στη Μασσαλία κόντρα στη Μαρσέιγ. Αήττητη η Ένωση μέχρι στιγμής στον όμιλο, όπου έχει σταθεί εξαιρετικά κόντρα σε ομάδες top επιπέδου, το ίδιο θέλει να κάνει και απόψε κόντρα σε ένα σύνολο με το οποίο διατηρεί αδελφικές σχέσεις. Σημαντική πίεση στη Μαρσέιγ, η οποία ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο στη διοργάνωση, ενώ ο Γκατούζο δεν έχει φέρει την απαραίτητη αλλαγή μετά την έλευση του. Η ΑΕΚ έδειξε και στα προηγούμενα ματς πως μπορεί να κοντράρει ανώτερες ομάδες. Είναι επικίνδυνη επιθετικά και μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων. Περιμένουμε ανοιχτό ματς και καταλήγουμε, στον συνδυασμό του αμφίσκορου με το Over 2,5 στο 2.00.

Διαβάστε επίσης: Κατάταξη πρωτάθλημα Αγγλίας – Ποιες ομάδες βρίσκονται στην κορυφή



913. Oλυμπιακός – Γουέστ Χαμ (19:45)

Ο Ολυμπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση, στο εκτός με την Τόπολα. Πλέον ο στόχος των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, έχει απομακρυνθεί και ουσιαστικά θα πέσει ταφόπλακα εάν δεν επικρατήσει απόψε. Πολύ δύσκολο το εμπόδιο της Γουέστ Χαμ η οποία μετράει 17 σερί ματς δίχως ήττα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ταξίδεψε στον Πειραιά με σκοπό να τελειώσει την πρόκριση. Πάντως το κίνητρο είναι μεγάλο για τους “Ερυθρόλευκους” δείχνουν τη διάθεση να πεθάνουν στο γήπεδο ώστε να μην ηττηθούν απόψε, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, ΟΚ η διπλή ευκαιρία υπέρ τους, με το Over 1,5 από δίπλα, στο 2.12.

924. Αμπερτίν – ΠΑΟΚ (22:00)

Κατεβαίνουμε μια διοργάνωση κάτω, στο Conference League όπου ο ΠΑΟΚ δίνει κρίσιμο παιχνίδι στην Σκωτία κόντρα στην Αμπερντίν. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει κάνει ήδη το 2/2 στον όμιλο και με νίκη απόψε, ουσιαστικά κλειδώνει μια από τις δύο πρώτες θέσεις και κόντρα στην Άιντραχτ θα παλέψει για την κορυφή του ομίλου. Οι Σκωτσέζοι πάντως είχαν τρεις εβδομάδες ξεκούρασης, ενώ ο ΠΑΟΚ απόψε θα προχωρήσει σε κάμποσες αλλαγές. Υπερτερεί και πάλι η ομάδα του Λουτσέσκου, ωστόσο θα πάμε πιο safe με το Χ2 & Οver 2,5 στο 2.57.

935. Παναθηναϊκός – Ρεν (22:00)

Επιστρέφουμε και πάλι στο Γιουρόπα Λιγκ για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεν. Οι “πράσινοι” παραμένουν αήττητοι μετά από δύο αγωνιστικές και εάν καταφέρουν απόψε να επικρατήσουν των Γάλλων, μπορούν να κάνουν όνειρα ακόμα και για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Πάντως η Ρεν δεν είναι αμελητέα ποσότητα, είναι ομάδα γεμάτη ταλέντο, ενώ τα αμυντικά προβλήματα δεν εγκαταλείπουν τον Παναθηναϊκό, περιμένουμε και εδώ ανοιχτό ματς, καταλήγουμε στον συνδυασμό που θα δείτε πιο κάτω στον πίνακα, στο 2.30.

5106. Ολυμπιακός – Εφές (22:00)

Κλείνουμε με μπάσκετ και τη μάχη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ κόντρα στην Εφές. Οι “ερυθρόλευκοι” μετά τις δύο κολλητές ήττες από Μπαρτσελόνα και Μιλάνο, αντέδρασαν και πήραν έστω και οριακά στην παράταση, τη νίκη κόντρα στην Παρτιζάν. Ευνόητα θέλουν να δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο σερί απόψε, με τον κόσμο στο πλευρό τους. Η ομάδα του Μπαρτζώκα πήρε τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης και αναμένεται να εμφανιστεί πιο φρέσκια απόψε. Η Εφές ακόμα δεν πείθει και ειδικά εκτός Τουρκίας αντιμετωπίζει προβλήματα, προβάδισμα ο Ολυμπιακός, κρατάμε τον άσο με -4.5 χάντικαπ στο 1.90.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.