Ανοικτό και σήμερα το απόγευμα το ανακαινισμένο παρεκκλήσιο του Αγίου Δημητρίου στο Γκολφ Γλυφάδας




Του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλήτου σήμερα, γιορτάζει στη Γλυφάδα το παρεκκλήσιο που βρίσκεται στην καταπράσινη έκταση του Γκολφ. Θεμελιωμένο το 1952, ανακαινίστηκε πρόσφατα και αποτελεί ένα καταφύγιο ηρεμίας για τους πιστούς. Είναι ανοικτό κατά το διήμερο του εορτασμού της Χάρης του Αγίου, καθώς και όταν τελούνται εκεί γάμοι και βαπτίσεις.

Χθες το απόγευμα έγινε, παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντων των Αγίων Πατέρων Χριστοδούλου, Χρυσοστόμου και Αθανασίου. Στο λόγο του ο πατήρ Χριστόδουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αποπεράτωση των έργων ανακαίνισης του παρεκκλησίου, τα οποία ολοκληρώθηκαν με τη φροντίδα του Προέδρου του Γκολφ, Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Ακρίβου και του Διευθύνοντος Συμβούλου Στέλιου Δίβαρη.

Χθες παρέστησαν επίσης η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Ελένη Καράχου – Σκούταρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ορέστης Τσάγκλας και Γεωργία Βαμβακερού (Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής) και, βεβαίως, η Υπεύθυνη για όλες τις εκδηλώσεις στο παρεκκλήσιο, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Γλυφάδας Κωνσταντίνα Φύκα. Το πρωί σήμερα τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ από τις 5:00 έως τις 7:00 το απόγευμα, το παρεκκλήσιο θα είναι και πάλι ανοικτό για όσους θέλουν να προσκυνήσουν τη Χάρη του Αγίου Δημητρίου.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.