Yπαίθριο γυμναστήριο καλλισθενικής γυμναστικής στο 2ο Λύκειο Παλαιού Φαλήρου




O Δήμος Παλαιού Φαλήρου παρέδωσε προς χρήση, το νέο υπαίθριο γυμναστήριο καλλισθενικής γυμναστικής, εντός του προαυλίου του 2ου Λυκείου Παλαιού Φαλήρου.
Με την αναμόρφωση του χώρου και την τοποθέτηση των οργάνων, ο χώρος αναβαθμίστηκε και λειτουργικά και αισθητικά, ενώ το γυμναστήριο θα είναι προσβάσιμο και ανοιχτό κατά τις απογευματινές ώρες, για όλους τους πολίτες που το επιθυμούν.

Το υπαίθριο πάρκο γυμναστικής παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά οργάνων και η εγκατάσταση πληροί όλα τα διεθνή στάνταρ και πρότυπα ασφαλείας. Επίσης, τα όργανα του ανοιχτού γυμναστηρίου είναι πιστοποιημένα για υπαίθρια χρήση με ιδιαίτερες προδιαγραφές αντοχής για όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο αρμόδιος Αντιδημάρχος Παιδείας και Κοινωνικών Δομών Μιχάλης Μιχαηλίδης, παρουσία της Διεύθυνσης του Σχολείου, κατά την επίσκεψη τους στον χώρο, είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς. Επίσης παρακίνησαν τα παιδιά να αξιοποιήσουν την υποδομή καθώς η εμπειρία από την λειτουργία των άλλων ανοικτών υπαίθριων γυμναστηρίων στον Δήμο (εντός του Πάρκου του Φλοίσβου και στο ΕΔΕΜ), έχει αποδείξει ότι πρόκειται για αθλητικές υποδομές που προτιμώνται ιδιαίτερα από τους Δημότες και κυρίως από την νέα γενιά, αυξάνοντας σημαντικά τις δυνατότητες άθλησης και εκγύμνασης όλες τις ώρες της ημέρας.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.