Boυλιαγμένη: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δύο αδελφών που σκοτώθηκαν στη Λιβύη




Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι του Σαββάτου (23/09) συγγενείς και φίλοι, στα δύο αδικοχαμένα αδέλφια, την Άντζελα-Μόϊρα και τον Φίλιππ-Αντώνιο Μανδαλιό, που έχασαν την ζωή τους στο φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Λιβύη.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στον Ιερό Ναό Παναγιάς της Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη, ενώ η ταφή έγινε στο κοιμητήριο της Βούλας.

Η Άντζελα και ο Φίλιππος, 32 και 33 ετών αντίστοιχα, ήταν παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας Βεγγάζης και συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς στην ελληνική αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας με προορισμό την Λιβύη.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία οι γονείς των δύο αδελφών, όπως και ο σύζυγος της Άντζελας που είχαν παντρευτεί μόλις πριν από λίγο καιρό.



Όπως έγινε γνωστό, με προεδρικό διάταγμα, μετά από πρόταση του υπουργού Εξωτερικών, στα δυο αδέλφια θα απονεμηθεί μετά θάνατον το παράσημο του Μεγαλόσταυρου του τάγματος του φοίνικα.

Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζόρτζ Τσούνης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.