Συνδυαστικό στοίχημα και δυνατή «ζαριά» με Ουγγαρία!




Οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2024 ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Στη μάχη ρίχνεται και η Εθνική μας ομάδα, η οποία δοκιμάζεται με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν. Στο Μουντομπάσκετ έχουμε τα ματς διαβάθμισης για τις θέσεις 5-8, Ιταλία – Λετονία και Λιθουανία – Σλοβενία.

Ιταλία – Λετονία (11:45)

Οι προτάσεις μας ξεκινούν από το Μουντομπάσκετ. Η Λετονία έφτασε μία ανάσα από την υπέρβαση, αλλά αποκλείστηκε από τη Γερμανία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ωστόσο, η πορεία της θεωρείται παραπάνω από πετυχημένη. Αναμενόμενος αποκλεισμός για την Ιταλία στους «8» από τις ΗΠΑ, που συνδυάστηκε με κάκιστη εμφάνιση. Ουσιαστικά «αδιάφορο» το παιχνίδι, αφού έχουν κριθεί τα «εισιτήρια» για τους Ολυμπιακός Αγώνες. Με περισσότερη κόπωση η Λετονία, η οποία έπαιξε χθες, οπότε θα κυνήσουμε το διπλό με Over 167,5 σε απόδοση πιλογή μας είναι το Over 168,5 του 3.80.

Διαβάστε επίσης: Τι να παίξω σήμερα – Τα κορυφαία σημεία της ημέρας!



920. Γαλλία – Ιρλανδία (21:45)

Πάμε στο ποδόσφαιρο και επιλογή από το 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Euro 2024. Η Γαλλία, με αμυντική συνοχή, φιγουράρει στην κορυφή, έχοντας 4/4 νίκες και κρατώντας παράλληλα την εστία της απαραβίαστη. Μάλιστα, κέρδισε τα 9/10 πιο πρόσφατα ματς στα προκριματικά, στις οκτώ φορές κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Λογικά θα επιβληθεί της Ιρλανδίας, που απογοητεύει και ταξίδεψε στο Παρίσι με σημαντικές απουσίες, κυριότερη του ταλαντούχου επιθετικού Φέργκιουσον της Μπράιτον. Πάντως, ο άσος θα έχει αξία μόνο αν συνδυαστεί με το Under 3,5 (απόδοση 1.80).

921. Ολλανδία – Ελλάδα (21:45)

Συνεχίζουμε στον ίδιο όμιλο. Η Ολλανδία θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα προκειμένου να μην μείνει πίσω στον δρόμο για τη 2η θέση. Μπορεί να μην είναι κυριαρχική, ωστόσο υπερτερεί αισθητά της Ελλάδας, που ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στην άμυνα στο Αϊντχόφεν. Συγκεκριμένα, δεν υπολογίζονται ο βασικός στόπερ Μαυροπάνος και ο δεξιός ακραίος αμυντικός Μπάλντοκ. Δύσκολα η Εθνική μας ομάδα θα περιορίσει τους «οράνιε», συνεπώς πάμε στο Combo άσος με Over 2,5 του 2.20.

923. Σερβία – Ουγγαρία (21:45)

Παραμένουμε στα προκριματικά, εστιάζοντας στον 7ο όμιλο, εκεί όπου έχουμε τη μάχη κορυφής μεταξύ της Σερβίας και της Ουγγαρίας. Οι δυο τους ισοβαθμούν στην 1η θέση του γκρουπ με 7 βαθμούς, ωστόσο οι αποδόσεις χρίζουν ξεκάθαρο φαβορί τη Σερβία, παρά τα αγωνιστικά προβλήματα που προέκυψαν στην ομάδα του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς. Η Ουγγαρία ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όταν της βάζουν δύσκολα, μετράει σημαντικές επιστροφές και δείχνει ικανή να προκαλέσει… ζημιά στους «πλάβι». Επομένως, αξίζει να ρίξουμε μία ζαριά στο διπλό του 5.00!

928. Κολομβία – Βενεζουέλα (8/9, 02.00)

Το σημερινό μας δελτίο κλείνει με επιλογή από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής. Η Κολομβία αποδίδει υπό την καθοδήγηση του Νέστορ Λορένσο κι επιδιώκει να ξεκινήσει με το… δεξί στον όμιλο. Στα τελευταία φιλικά πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με πιο πρόσφατο τη νίκη με 2-0 επί της Γερμανίας. Φιλοξενεί τη σκληροτράχηλη Βενεζουέλα στα… χέρια του Μπατίστα, που όμως έχει περιορισμένες επιθετικές λύσεις. Περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι, οπότε στρεφόμαστε στο Under 2,5 του 1.80.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.