Συνέντευξη του Ανδρέα Κονδύλη στον Γιώργο Αυτιά: “Μου είπαν ότι έχεις την πιο φωτεινή πόλη στα νότια”




Αποφασισμένος να βάλει τάξη στο παραλιακό μέτωπο της πόλης δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, ο Ανδρέας Κονδύλης. “Καταλάβανε τα καταστήματα τα παραλιακά ότι είμαστε αποφασισμένοι να βάλουμε μία τάξη και ότι αν δεν μπει τάξη με τη δική του συνεργασία θα μπει χωρίς τη δική τους συνεργασία. Βεβαίως είναι κάποιοι που εξακολουθούν να δυστροπούν και είναι ακόμη απέναντί μας αλλά η κοινωνία είναι μαζί μας και δεν μπορεί να επιβάλλει στο δημόσιο και σε μία αποφασισμένη αρχή οποιαδήποτε επιχείρηση, οποιοδήποτε συμφέρον, τα θέλω της” τόνισε ο δήμαρχος Αλίμου

“Μου είπαν μερικοί ότι έχεις την πιο φωτεινή πόλη στον νότο” είπε ο Γιώργος Αυτιάς με τον Ανδρέα Κονδύλη να απαντά: “Έχουμε πιάσει από τα μικρά και τα καθημερινά, την καθαριότητα, τον οδοφωτισμό που είναι πολύ σημαντικά ζητήματα. Είμαστε από τους πρώτους δήμους που βάλαμε τα φώτα led νέας τεχνολογίας, κάναμε ένα μεγάλο έργο, η πόλη έχει αλλάξει όψη τη νύχτα. Το φως το βράδυ είναι και ασφάλεια και πρόληψη και είναι και οικολογία, οικονομία, γλυτώνουμε πολλά χρήματα.”

Για τα μεγάλα έργα στο παραλιακό μέτωπο: “Είμαστε σε μία φάση που το λεκανοπέδιο γυρίζει το βλέμμα του προς τη θάλασσα. Αυτό που συνέβαινε για δεκαετίες να έχει την πλάτη στη θάλασσα πλέον αλλάζει και όλη η καρδιά της Αττικής ξεκινά να χτυπάει στην νότια Αθήνα. Έχουμε πολλά και σημαντικά πρότζεκτ σε εξέλιξη, επενδύσεις, αναπλάσεις, έργα της περιφέρειας, έργα των δήμων. Είναι ευλογία η θάλασσα, ευλογία η φυσική ομορφιά, αλλά αυτό χρειάζεται και να το αναδεικνύεις χρειάζεται να δουλεύεις και ‘όπως το λέτε πράγματι οι τοπικές αρχές στην παραλία, δίπλα η μία στην άλλη νομίζω ότι κάνουμε μία πολύ συστηματική και οργανωμένη δουλειά“.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε μετά τις εκλογές ποιο είναι;” ρώτησε ο δημοσιογράφος



“To πρώτο πράγμα εφόσον κερδίσουμε θα είναι μία εσωτερική ανασυγκρότηση, οργανωτική και το δεύτερο είναι να σπρώξουμε να ξεκινήσει η υλοποίηση των πολύ μεγάλων έργων που έχουμε εξασφαλίσει, έχουμε δημοπρατήσει ή δημοπρατούμε τώρα. Είναι 40 εκ. ευρώ σε έργα στην πόλη μας.

Ασφαλτοστρώσεις νέος παιδικός σταθμός, νέο κλειστό γήπεδο, νέο δημαρχείο πράσινη πολιτιστική διαδρομή, ενώνουμε το Φάληρο, την Καλλιθέα και τον Άλιμο με μία ενιαία πράσινη πολιτιστική διαδρομή. Έχουμε πολλά μεγάλα έργα σε εξέλιξη, έχουμε και αντιπλημμυρικά και υποδομές σε σχολεία. Έχουμε και τον πολιτισμό και τον τουρισμό που επίσης δίνουμε μεγάλο βάρος. Ξεκινάει η μαρίνα του Αλίμου ένα πολύ μεγάλο έργο που το κάνει ιδιώτης αλλά έχει λόγο και ο δήμος και βεβαίως έχουμε και το μεγάλο έργο του Ελληνικού που έχουμε εξασφαλίσει 40 στρέμματα γης, 11 μεγάλα οικόπεδα για να φτιάξουμε υποδομές για την κοινωνία”

Δείτε την συνέντευξη:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.