Συγκλονισμένος ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος από τον θάνατο του Δημήτρη Μάντεση




Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Δημήτρη Μάντεση, γιο του επί 12 χρόνια δημάρχου Βούλας, Γιώργου Μάντεση, δηλώνει ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρήγορης Κωνσταντέλλος. Ο εκλιπών ζούσε και εργαζόταν στο Λονδίνο και έδινε μεγάλη μάχη με τον καρκίνο που τελικά τον νίκησε. Η ανάρτηση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου:

” Σήμερα η πόλη μας έχασε ένα από τα καλύτερα παιδιά της.
Το νέο έσκασε σαν «κεραυνός εν αιθρία», ο Δημήτρης Μάντεσης δεν είναι πια κοντά μας. Όσοι είχαν την τύχη να γνωρίσουν από κοντά τον Δημήτρη σήμερα νιώθουν μία απέραντη θλίψη, έφυγε ένα από τα καλύτερα παιδιά της Βούλας. Εμείς που τον γνωρίζαμε μία ζωή και ήμασταν κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του νιώθουμε συντετριμμένοι. Τα λόγια αυτές τις στιγμές είναι φτωχά και ανούσια, ένας φίλος ένα παιδί που αγαπούσαμε όλοι έδωσε τη μεγάλη μάχη λεβέντικα και δυστυχώς σήμερα το πρωί την έχασε.
Εκφράζουμε την αμέριστη αγάπη, σεβασμό και συμπαράσταση στην οικογένεια του, τους γονείς του Γιώργο και Κονδυλία, στη γυναίκα του, τα παιδιά του και τα αδέρφια του μεταφέρουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.