Ποιους «Ευρωπαίους» να κοντράρουμε το Σαββατοκύριακο;




Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες ανήκει στο παρελθόν, και πλέον οι κορυφαίοι σύλλογοι στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και στην Σούπερ Λιγκ, ετοιμάζονται όχι μόνο για τα ματς του Σαββατοκύριακου, αλλά και για τις υποχρεώσεις τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα, που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο παρακάτω κείμενο θα σας παρουσιάσουμε ορισμένες ομάδες που αξίζει να «κοντράρουμε» στοιχηματικά αυτό το Σ/Κ, όχι μόνο λόγω των αντιπάλων τους στα εγχώρια πρωταθλήματα, αλλά και διότι -όπως είπαμε- ακολουθεί εβδομάδα Ευρώπης

Αναλυτική παρουσίαση Pamestoixima Casino Live 2023 – Αξίζει να το επιλέξεις;

Παναθηναϊκός



Μπορεί οι «πράσινοι» να έχουν το απόλυτο (2/2) μέχρι στιγμής, ωστόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει -για πρώτη φορά υπό την καθοδήγησή του- να διαχειριστεί δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Και η αρχή είναι αρκετά δύσκολη, διότι αρχικά το «τριφύλλι» φιλοξενείται το Σάββατο (16/9, 20:30) στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ενώ την προσεχη Πέμπτη (21/9, 19:45) θα υποδεχθεί την Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Παναιτωλικός μπορεί να έχει μόλις δύο πόντους σε ισάριθμα ματς, ωστόσο έχει δείξει πως φέτος θα βασιστεί κυρίως στην άμυνά του, για να πετύχει τους στόχους του. Έτσι, υπάρχει πιθανότητα ο Παναθηναϊκός να «μπλοκάρει» επιθετικά, και να μην καταφέρει να φύγει με το διπλό. Η διπλή ευκαρία της νίκης των γηπεδούχων ή της ισοπαλίας προσφέρεται στο 2.72, ενώ το τρίποντο για την ομάδα του Σούρερ δίνει 7.40!

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.