Περήφανοι για τα παιδιά του Αλίμου που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο




Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στο ανοικτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη”, στο Άνω Καλαμάκι, ο Δήμος Αλίμου βράβευσε τους μαθητές και τις μαθήτριες των Λυκείων του Αλίμου που πέρασαν στα Α.Ε.Ι.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν και οι διευθυντές των Λυκείων, πρώην και νυν, αφού φέτος άλλαξαν όλοι. Με αφορμή αυτές τις αλλαγές ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης θέλησε να τιμήσει και να βραβεύσει όλους τους παλιούς διευθυντές ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολυετή προσφορά τους.

Ο Δήμαρχος Αλίμου στην ομιλία του, εκτός από τους καθηγητές, συνεχάρη τα παιδιά που πέτυχαν στις εξετάσεις και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.
«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους διευθυντές και τις διευθύντριες για την παρουσία τους σε αυτήν εδώ την εκδήλωση. Τους το έχω πει κατ’ ιδίαν σε κάποιους, τους το λέω και απόψε δημόσια. Θα μας λείψετε γιατί δουλέψαμε, δουλέψαμε όμορφα με τις δυσκολίες που έχουμε στην καθημερινότητα, με τα προβλήματα τα οποία τα λύναμε, πραγματικά η παρουσία σας ήταν πολύτιμη για την τοπική κοινωνία, για την πόλη μας. Με τους νέους διευθυντές είμαι σίγουρος ότι θα πάμε τα σχολεία μας ακόμα πιο μπροστά.
Να συγχαρώ όλα τα παιδιά, τα κορίτσια και τα αγόρια. Η επιτυχία σας μας γεμίζει με αισιοδοξία αφού δείξατε ότι έχετε όρεξη για μάθηση, όρεξη για πρόοδο. Μπορεί η διαδρομή να ήταν δύσκολη και με εμπόδια, αλλά τα ξεπεράσατε όλα και προχωρήσατε μπροστά και αυτό είναι το νόημα της αποψινής μας συνάντησης. Μπράβο που προσπαθήσατε, μπράβο που πετύχατε και μπράβο που θα συνεχίσετε έτσι τη ζωή σας. Όσο πιο ψηλά στοχεύει κάνεις τόσο πιο ψηλά καταφέρει να πάει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν στους επιτυχόντες εκπαιδευτικά ταξίδια στις Βρυξέλλες, ώστε να γνωρίσουν την πόλη και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία της Ευρωβουλής.
Ο Δήμαρχος Αλίμου βράβευσε την μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Ιακωβίνα Κερκέζου, η οποία μαζί με τη συναθλήτρια της Δανάη Γιαννούλη αναδείχτηκαν Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες κερδίζοντας τη 1η θέση στη κατηγορία σκαφών 420 γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Alicante της Ισπανίας και πρωταθλήτριες Ευρώπης κερδίζοντας την 1η θέση της γενικής κατάταξης στο Πανευρωπαϊκό νέων στην Gdynia της Πολωνίας. Πηγή: Foni Tou Alimou



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.