Παραλίγο τραγωδία στη Γλυφάδα: Τρελή πορεία αυτοκινήτου που μπήκε σε πάρκο με κόσμο (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα το απόγευμα της Τρίτης, όταν μία σπορ Mercedes που πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα, ξέφυγε από την πορεία της στη συμβολή της Λεωφόρου Λαμπράκη με την οδό Αγίου Γερασίμου και “εισέβαλε” στο πάρκο που βρίσκεται στο σημείο ξηλώνοντας ότι έβρισκε μπροστά της.

Στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δύο ΙΧ και ένα ταξί.. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ από τύχη δεν βρέθηκαν πολίτες ή παιδάκια στην τρελή πορεία του αυτοκινήτου. Πηγή φωτό και βίντεο: Xaris Aggelidis Το Forum των 3Β

Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η σπορ Mercedes είχε προκαλέσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα άλλο ατύχημα στην οδό Αγίου Γερασίμου. Η γυναίκα οδηγός, ηλικίας περίπου 40 ετών, προσπάθησε να ξεφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα μέσα στο αστικό ιστό και σε σημείο που συνήθως τέτοια ώρα κυκλοφορεί αρκετός κόσμος.
Ωστόσο, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο, «μπούκαρε» στο πάρκο και αφού «ξήλωσε» μερικά παγκάκια και κάδους, βγήκε στη Γρ. Λαμπράκη και έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα και στο ταξί.

Αφού διαπίστωσε πως δεν είχε τραυματιστεί, η γυναίκα βγήκε ατάραχη από το αυτοκίνητό της και επιχείρησε να διαφύγει, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκόμενων.
Ωστόσο, κάποια άτομα κατευθύνθηκαν προς το μέρος της και την ακινητοποιήσαν, μέχρι να φτάσουν άντρες της αστυνομίας για να την παραλάβουν και να την οδηγήσουν στο τμήμα για εξηγήσεις.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.