Πανιώνιος: Μαθητική κερκίδα και με Αγία Παρασκευή




Εκπρόσωποι του Πανιωνίου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής (22/9) στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Σμύρνης και μοίρασαν εισιτήρια και προσκλήσεις στους μαθητές ενόψει της κυριακάτικης εντός έδρας αναμέτρησης με την Αγία Παρασκευή (24/9 16.00)

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα λειτουργήσει η μαθητική κερκίδα. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, πρόκειται να επισκεφτεί όλα τα σχολεία της Νέας Σμύρνης και της ευρύτερης περιοχής και θα παραδώσει προσκλήσεις στους μαθητές για τους εντός έδρας αγώνες. Έτσι κάθε παιδί με τον συνοδό του, θα μπορούν να εισέλθουν δωρεάν στην θύρα 7 του σταδίου της Νέας Σμύρνης την Κυριακή. Για τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρξουν δώρα και εκπλήξεις από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Εκεί τους υποδεχτήκαν οι Υποψήφιοι/ες Δημ. Σύμβουλοι του Συνδυασμού «Ποιότητα Ζωή-Γιώργος Κουτελάκης», Μαρίνα Δεκούλου, Νίκος Μπούρας, Κατερίνα Μάρου και Ελένη Γρηγοριάδου, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν θερμά όχι μόνο γι’ αυτήν την τόσο ευγενική χειρονομία αλλά και για την δυνατότητα που τους έδωσαν να γνωριστούν μαζί τους.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.