Παίζοντας με τον χρόνο στη Βραζιλία, με τα γκολ στην Αργεντινή




Αρκετά φτωχό το πρόγραμμα σήμερα, αναμετρήσεις υπάρχουν στον αραβικό κόλπο, αλλά και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και συγκεκριμένα σε Βραζιλία, Αργεντινή και Κολομβία.

1536. Αλ Νασρ – Ατζμάν (19:00)

Ξεκινάμε με Κύπελλο Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Η Αλ Νασρ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, μετρώντας δύο σερί ήττες. Διαθέτει όμως καλό υλικό και μπορεί να κερδίσει την Ατζμάν, παρότι στο 1ο μεταξύ τους ματς έφερε 2-2. Με 0-1-2 σε 3 παιχνίδια η φιλοξενούμενη, έχει έντονο πρόβλημα στο αμυντικό σκέλος. Ο άσος είναι αρκετά ψηλά, με ένα DNB (στο 1.78) θα καλύψουμε τα νώτα μας.

Διαβάστε επίσης: Online Casino Ελλάδα – Ποια είναι τα κορυφαία και γιατί να τα επιλέξεις!



892. Αλ Ουέχντα – Νταμάκ (21:00)

Στη Σαουδική Αραβία, η Αλ Ουέχντα υποδέχεται την Νταμάκ και θα επιδιώξει να αφήσει πίσω τις δύο σερί ήττες (1-7 γκολ συνολικά). Στον πάγκο της βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης που αναζητά την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Η Νταμάκ του Κοσμίν Κόντρα έχει μαζέψει 6 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές (2-0-3) και απέχει πολύ από τις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Έχει και δύο σημαντικές απουσίες σήμερα, οπότε πάμε προς το αριστερά. Το «1Χ & Over 1,5» έχει απόδοση 1.75 και θα τιμηθεί.

900. Αγκίλας Ριονέγκρο – Ουνιόν Μαγδαλένα (15/9, 01:45)

Αλλαγή ηπείρου, πάμε στη Λατινική Αμερική. Στάση Κολομβία. Η Αγκίλας Ριονέγκρο συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, ούσα αήττητη έως τώρα (5-4-0). Με όπλο την άμυνά της (έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ), θα κυνηγήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά το 2-2 εκτός με την Ενβιγάδο. Η Ουνιόν Μαγδαλένα κινείται στη μετριότητα (3-5-2), αν και έχει ως στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα. Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος, δύσκολα θα γλιτώσει η Ουνιόν, το «1 & Over 1,5» αξίζει στο 2.05.

901. Κοριτίμπα – Μπαΐα (15/9, 02:00)

Στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην πρώτη κατηγορία. Η Κοριτίμπα βολοδέρνει στα χαμηλά της βαθμολογίας και ψάχνει τρόπο να ξεκολλήσει και να μπει ενεργά στη μάχη για την παραμονή. Ενισχυμένο το ρόστερ της, πήρε τους Σάμαρη, Χεσέ Ροντρίγκες και Σλιμανί. Η Μπαΐα είναι στο +1 από τον υποβιβασμό και θα προσπαθήσει να αφήσει πίσω τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Μποταφόγκο και Βάσκο ντα Γκάμα. Προσεκτικές αναμένονται και οι δύο, δύσκολα θα δούμε νωρίς γκολ στο ματς, ίσως μετά το 28:00, επιλογή που πληρώνει 2.07.

903. Ιντεπεντιέντε – Ουρακάν (15/9, 03:00)

Τέλος, στην Αργεντινή η Ιντεπεντιέντε πορεύεται με 2-0-1 και δίνει μάχη για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Με σύμμαχο την παράδοση υποδέχεται την Ουρακάν, μιας και την έχει κερδίσει στα 4 από τα 5 μεταξύ τους παιχνίδια. Η φιλοξενούμενη έχει 6 πόντους σε 3 αγώνες στη λίγκα, ενώ προέρχεται από το 5-3 επί της Εστουδιάντες στο Κύπελλο. Ομάδα που σκοράρει με ευκολία, κάτι που έγινε στα 8 τελευταία επίσημα. Μετράει επίσης 3 σερί Over 2,5. Αμφότερες περιμένουν να δουλέψουν επιθετικά, οπότε μία σκέψη θα ήταν το Over 2,5, που προσφέρεται πολύ ψηλά. Για κάλυψη όμως μας παίρνει το Over 1,5 στο 1.70.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.