Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson διεκδικεί την πρωτιά! (δείτε live τον αγώνα)




Για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του LEN Champions League, o ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 19:00 την οικοδέσποινα UVSE, με στόχο την πρωτιά στον Α’ Όμιλο! Πάμε κορίτσια! Δείτε live την αναμέτρηση:

Το βράδυ της Παρασκευής γράφτηκε ιστορία! Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, στην πρώτη του συμμετοχή στο LEN Champions League, κατάφερε να πάρει πανηγυρικά την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης, καθώς τα κορίτσια του Πάνου Βέργου επικράτησαν του ΑΝΟ Γλυφάδας με σκορ 19-9 στο «Άλφρεντ Χάγιος» και σφράγισαν το εισιτήριο, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:00 αντιμετωπίζουν την κάτοχο του Euro Cup, UVSE, για την πρωτιά στον Α’ Όμιλο!

Το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουδαπέστη είχε στο πρόγραμμα του Α’ Ομίλου το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΝΟ Γλυφάδας και τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, με τις δύο ομάδες να ανταμώνουν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο «Άλφρεντ Χάγιος», λίγα λεπτά μετά την επικράτηση της UVSE επί της Φερεντσβάρος με 11-9.

ΑΝΟ Γλυφάδας – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson 9-19
Για τον σύλλογο του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson η 22η ημέρα του Σεπτεμβρίου αποτελεί μια ιστορική στιγμή, καθώς η ομάδα του Πάνου Βέργου πέτυχε το 3/3 και προκρίθηκε στους Ομίλους του LEN Champions League για πρώτη φορά και στην παρθενική συμμετοχή του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ στη διοργάνωση. Από την άλλη, ο ΑΝΟΓ έχει ακόμη δύο παιχνίδια με Σπαντάου και UVSE και θα διεκδικήσει τις πιθανότητες του.



Το Σάββατο στις 19:00 ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ θα διεκδικήσει την πρωτιά του Α’ Ομίλου με αντίπαλο την οικοδέσποινα UVSE, ενώ ο ΑΝΟΓ αντιμετωπίζει τη Σπαντάου στις 20:45. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες τρεις ομάδες του Ομίλου συνεχίζουν στο LEN Champions League, ενώ οι εναπομείνασες δύο στο LEN Euro Cup.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 2-0, δια χειρός Μελίνας Καριπίδου και Μάουντ Μέγκενς σε παίκτη παραπάνω, ενώ στο 4:02 η Αλεξάνδρα Ασημάκη από ασίστ της Κοντογιάννη έγραψε το 3-0 για την ομάδα του Πάνου Βέργου. Εν συνεχεία, η Ασημάκη εκ νέου με ωραίο γύρισμα από τα 2μ. σκόραρε για το 4-0 του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ, με τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο να καλεί τάιμ άουτ. Εν τούτοις, ύστερα από απόκρουση της Τζούρκα η Ασημάκη κέρδισε αποβολή και η Τίνα Κοντογιάννη σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα της για το 5-0 στον παίκτη παραπάνω. Λίγο μετά, η Θωμαΐς Μουστακαρία στην κόντρα κατάφερε να μειώσει σε 5-1 για τον ΑΝΟΓ στο 1:54, όμως άμεση απάντηση είχε η Μάουντ Μέγκενς που ευστόχησε από την περιφέρεια για το 6-1. Στο 1:09 η Ντένια Κουρέτα από ριμπάουντ έσπρωξε τη μπάλα στο τέρμα και μείωσε σε 6-2 για την ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου, με την Τίνα Κοντογιάννη να βρίσκει ξανά δίχτυα για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ στα 49 δευτερόλεπτα για το 7-2, ενώ στα επτά δευτερόλεπτα η Μελίνα Καριπίδου από δεξιά σημείωσε το 8-2 που ήταν το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο της αναμέτρησης, η Τζούρκα ξεκίνησε με απόκρουση, ενώ λίγο μετά η Ασημάκη σκόραρε ξανά με γύρισμα για το 9-2, ενώ η Τίνα Κοντογιάννη με 3ο προσωπικό της γκολ ανέβασε τη διαφορά στο 10-2. Στη συνέχεια ο ΑΝΟΓ είχε δοκάρι με τη Φουντωτού σε παίκτη παραπάνω, ενώ σε νέο παραπάνω αμέσως μετά η Γλυφάδα δεν κατάφερε να εκδηλώσει επίθεση αποτελεσματικά. Στο 2:53 η Κουρέτα κέρδισε πέναλτι και η Ελευθερία Φουντωτού μείωσε σε 10-3.

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, η Ασημάκη πέτυχε από τα 2μ. το 4ο προσωπικό της γκολ, ενώ ο ΑΝΟΓ με πέναλτι που κέρδισε η Νίνου μείωσε σε 11-4 με την Ο’Ράιλι, για να απαντήσει αμέσως η Μέγκενς για το 12-4, ενώ η Μελίνα Καριπίδου έγραψε το 13-4 σε παραπάνω που κέρδισε η Μαργαρίτα Μπιτσάκου. Στη συνέχεια, η Ίλσε Κούλχας σκόραρε επίσης κόντρα στην πρώην ομάδα της για το 14-4 στο 4:03, ενώ σε νέο παραπάνω που κέρδισε η Μπιτσάκου, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ σκόραρε με την Μαρίσα Ρακιντζή από ασίστ της Κοντογιάννη για το 15-4. Ο ΑΝΟΓ έκλεισε το οκτάλεπτο με δύο σερί γκολ από Ο’Ράιλι και Αναστασία Λούδη για το 15-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, η Ηρώ Καριπίδου σκόραρε για το 16-6, ενώ ο Πάνος Βέργος πέρασε στο παιχνίδι την Εμμανουέλα Αρχοντάκη κάτω από τα δοκάρια του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ. Λίγο μετά, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου κέρδισε αποβολή και από κοντά σημείωσε το 17-6, όμως Φράνκι μείωσε σε 17-7 για τον ΑΝΟΓ αμέσως μετά. Στο 3:43 η Μαρίσα Ρακιντζή με φοβερό σουτ σκόραρε για το 18-7, ενώ με δυνατό σουτ η Ηρώ Καριπίδου έγραψε το 19-7 λίγο μετά. Στο 1:57 η Ο’Ράιλι μείωσε με όμορφο σουτ σε 19-8, ενώ η ίδια αθλήτρια έγραψε το 19-9 στο 1:26.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON 9-19

Τα οκτάλεπτα: 2-8, 1-2, 3-5, 3-4

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Καρύτσα, Παναγιώτα Νίνου, Μουστακαρία 1, Αναστασία Λούδη 1, Γρηγοροπούλου, Ρουμελιώτη, Κανελλοπούλου, Φράνκι 1, Ο’Ράιλι 4, Φουντωτού 1, Πιοβάν , Κουρέτα 1, Τσιάρα.

ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 3, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή 2, Μελίνα Καρυπίδου 3, Χαλδαίου, Ασημάκη 4, Ηρώ Καρυπίδου 2, Κούλχαας 1, Μαργαρίτα Μπιτσάκου 1, Ευδοκία Τσιμάρα, Κοντογιάννη 3, Αρχοντάκη.

Διαιτητές: Βένγκενροθ (Ελβετία), Μάρτιν (Ισπανία)

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα του Α’ Ομίλου: Ούιπεστ-Σπαντάου 15-7, Ούιπεστ-Φερεντσβάρος 11-9.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Άλιμος ΝΑΣ BETSSON 9 βαθμοί
Ούιπεστ 6
Φερεντσβάρος 3
ΑΝΟ Γλυφάδας 0
Σπαντάου 0

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.