Ξεσπάει ο Ολυμπιακός, περνάει από τα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ




Ο κύριος όγκος των αγώνων στα περισσότερα πρωταθλήματα διεξάγεται απόψε, αφού οι περισσότερες ομάδες είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μέχρι την Πέμπτη. Στη Σούπερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός θέλει μια μεγάλη νίκη κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά, ώστε να διαγράψει άμεσα την ήττα από τη Φράιμπουργκ. Ικανός για νίκη στα Γιάννενα ο ΠΑΟΚ.

Δες εδώ: ποτε ανοιγει η efbet live

522. Oλυμπιακός – Κηφισιά (17:00)

Ο Ολυμπιακός παρότι έπαιξε καλά εντός κόντρα στη Φράιμπουργκ, αρχικά δεν εκμεταλλεύτηκε τα δώρα που του έκαναν οι Γερμανοί, ενώ αμυντικά ήταν τραγικός και σε αυτό το επίπεδο δεν γίνεται να μην τιμωρηθείς κι έτσι έχασε με 2-3. Τώρα επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, αναγκασμένος να βγάλει σφυγμό και αντίδραση. Με τον κόσμο στο πλευρό τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν για μια ευρεία νίκη, ώστε να αφήσουν γρήγορα πίσω τη μεσοβδόμαδη ήττα. Η νεοφώτιστη Κηφισιά δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο στην άμυνα, μπορεί να πονταριστεί το Over 3,5 σε απόδοση 2.40.



581. ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (20:30)

Παραμένουμε στο ίδιο πρωτάθλημα και στη σπουδαία μάχη στα Ιωάννινα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από σπουδαία επικράτηση με 3-2 στην έδρα της Ελσίνκι και ξεκίνησαν με το δεξί τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Στόχος τώρα η επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, όπου μετράνε δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ανταγωνιστικός ο ΠΑΣ μέχρι στιγμής, αλλά με σημαντικές απουσίες απόψε και όχι και την πιο σταθερή άμυνα. Ο ΠΑΟΚ έχει το προβάδισμα για τη νίκη, το διπλό μπορεί να συνδυαστεί με το Over 1,5 σε απόδοση 1.93.

Επίσης: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα «κλικ»! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.