Νέα τραγωδία στην Αθηνών – Σουνίου: Νεκρός 46χρονος οδηγός μηχανής – Τραυματίστηκε η κόρη του




Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 10:10, το πρωί της Κυριακής (3/9) στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου πριν το φανάρι της λεωφόρου Καλυβίων, όταν συγκρούστηκαν μία μηχανή με ένα αγροτικό.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες ο 46χρονος οδηγός της μηχανής, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, ενώ η κόρη του που ήταν συνεπιβάτιδα τραυματίστηκε στο πόδι. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο διερευνά το Β’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ εξετάζεται αν ο οδηγός του αγροτικού επιχείρησε να στρίψει αριστερά απροειδοποίητα.

To Σάββατο 2/9 σημειώθηκε και άλλο τροχαίο στην Αθηνών – Σουνίου, στο Λαγονήσι όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός έκανε αναστροφή.

“Κάθε μέρα και ένα τροχαίο σε αυτή την παραλιακή. Χτες ο παππούς 88 χρονών πήγε να κάνει αναστροφή βγαίνοντας από το Κιόσκι με αποτέλεσμα να πέσει το διερχόμενο αμάξι επάνω του. Που πας χριστιανέ μου σε τέτοια ηλικία.Το δίπλωμα θα έπρεπε να σου είχαν αφαιρέσει ήθελες και αναστροφή” αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.



Άλλος μάρτυρας αναφέρει:

“Τραυματίστηκε μάλλον αρκετά ο κύριος που ήταν ηλικιωμένος κι έκανε την αναστροφή. Τα παλληκάρια που έπεσαν πάνω του: ο οδηγός σοβαρό φαινόταν κάταγμα στο χέρι, το άλλο παιδί τίποτα ιδιαίτερο.

Τα ασθενοφόρα εννοείται έκαναν 45 λεπτά, για να μην συζητήσω για την τροχαία και τους γερανούς για να αποσύρουν τα αυτοκίνητα από τον δρόμο. Ήρθαν στα 20 λεπτά βέβαια 2 άνθρωποι του ΕΚΑΒ φυσικά με επιβατικό μικρό αυτοκίνητο χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο. Ευτυχώς δεν ήταν σοβαροί οι τραυματισμοί”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.