Μέγα πλήθος και πάθος στην προεκλογική συγκέντρωση του Κονδύλη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο λαός του Αλίμου έδωσε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης στον Ανδρέα Κονδύλη σε μία εντυπωσιακή προεκλογική συγκέντρωση, τη μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στην πόλη. Το ανοικτό θέατρο “Μαίρη Αρώνη” σείστηκε κυριολεκτικά από το μέγα πλήθος. Στις κερκίδες δεν έπεφτε καρφίτσα και εκατοντάδες κάτοικοι παρακολούθησαν την αληθινή και γεμάτη πάθος ομιλία του, όρθιοι στην πλατεία Καραϊσκάκη. “Τα όνειρά μας για τον Άλιμο δεν έχουν ταβάνι” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης. αναφερόμενος στα έργα που έχουν γίνει στη διάρκεια της θητείας του και σε αυτά που έρχονται.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πόλεμο που δέχεται από τα οικονομικά συμφέροντα που χρηματοδοτούν μερίδα της αντιπολίτευσης που γεμίζει την πόλη δηλητήριο.

“Δεν μπορεί να έρθει η πρόοδος από αυτούς που χρηματοδοτούνται και στηρίζονται από τη νύχτα για κάνουν ανατροπή στον Άλιμο. Ζητάμε καθαρή εντολή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα διάφορα συμφέροντα της παραλίας αλλά και να διεκδικούμε δυνατά απέναντι στο κεντρικό κράτος” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης. Ακολουθούν αποσπάσματα από την ομιλία του:



Είμαστε απέναντι στους μεγαλοκαρχαρίες της νύχτας και τους καταπατητές, δεν μπορεί να έρθει η πρόοδος από αυτούς που χρηματοδοτούνται και στηρίζονται από τη νύχτα για κάνουν ανατροπή στον Άλιμο

Καθαρή εντολή στις 8 Οκτωβρίου. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία επανάπαυση ότι ο Κονδύλης είναι καλός, είναι δημοφιλής θα βγει κλπ. Όταν γίνονται εκλογές αποφασίζει ο λαός, αποφασίζουν οι πολίτες. Δεν πέφτουν μέσα στην κάλπη γκάλοπ δεν πέφτουν συμπάθειες ή προθέσεις ψήφου. Στην κάλπη πέφτουν ψήφοι. Για αυτό και η τελευταία είναι πολύτιμη και σας παρακαλώ όλους να δώσετε δυναμικά το παρών στις 8 του Οκτώβρη μαζί με όλους τους συγγενείς και τους φίλους σας.

Να μιλήσουν να δώσουν μία δυνατή και καθαρή εντολή για να είμαστε δυνατοί απέναντι στα διάφορα συμφέροντα της παραλίας αλλά και να διεκδικούμε δυνατά απέναντι στο κεντρικό κράτος.

Η δεύτερη προϋπόθεση είναι να υπάρχει μία δυνατή, αξιόλογη, αποτελεσματική ομάδα με γνώσεις, με ήθος και με ικανότητες. Δεν μπορεί αγαπητοί συμπολίτες η πρόοδος και η δημιουργία να έρθουν από αυτούς που ήταν απόντες και θεατές όλα αυτά τα χρόνια. Που ήταν αμέτοχοι και εμφανίζονται τώρα σαν τους κομήτες, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές για να ζητήσουν την ψήφο κάνοντας κριτική και βρίσκοντας τα πάντα στραβά και ανάποδα. Δεν μπορεί να έρθει από αυτούς το καινούργιο. Δεν μπορεί να έρθει από όσους ήταν θεατές και άφαντοι στους μεγάλους αγώνες που δίναμε για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του δήμου μας, στους δύσκολους αγώνες που κάναμε στην παραλία, απέναντι στους μεγαλοκαρχαρίες της νύχτας και τους καταπατητές, σηκώνοντας ένα πολύ μεγάλο κόστος και αυτοί ήταν εξαφανισμένοι. Και πολύ περισσότερο, δεν μπορεί να έρθει η πρόοδος από αυτούς που χρηματοδοτούνται και στηρίζονται από τη νύχτα για κάνουν ανατροπή στον Άλιμο.

Δεν θα την κάνουν την ανατροπή ας μην ορέγονται οι κύριοι και οι κυρίες τις παραλίες και τα διάφορα άλλα συμφέροντα. Ούτε θα έρθει η ανατροπή από αυτούς που μοιράζουν τα διάφορα ανώνυμα χαρτάκια το βράδυ σαν τους κλέφτες. Αυτές οι πολιτικές είναι του χθες και του προχθές, έχουν καταδικαστεί στην κοινωνία και στην συνείδηση και στον ανθρώπινο πολιτισμό θα έλεγα, είναι τακτικές που ταιριάζουν με το σκοτάδι. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη. Εκείνοι με το σκοτάδι και τη μαυρίλα εμείς με το φως και το χρώμα. Έχουμε μία μεγάλη διαφορά. Εμείς λοιπόν προχωράμε μπροστά με την αγάπη μας για τον Άλιμο, με το φως, με τη δημιουργικότητα και με το όνειρό μας για μία πόλη που θα μας κάνει κάθε μέρα περήφανους και ευτυχισμένους.

Μαζί κάνουμε τον Άλιμο μία όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους

Ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την αποψινή σας παρουσία που είναι συγκινητική, δεν έχω λόγια να σας περιγράψω πόσο ευγνώμων αισθάνομαι. Νομίζω ότι είναι η πιο μεγάλη συγκέντρωση που έχει γίνει ποτέ σε αυτόν εδώ τον χώρο. Απόψε ο Άλιμος στέλνει μήνυμα. Ευχαριστώ για το χειροκρότημα, την αγάπη, την εμπιστοσύνη, την στήριξη. Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε συνοδοιπόροι. Μαζί έχουμε κάνει όλο αυτό το ταξίδι τα τελευταία χρόνια και αλλάζουμε την πόλη μας. Μαζί κάνουμε τον Άλιμο μία όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους. Mαζί έχουμε πετύχει να φτάσουμε τον Άλιμο τόσο μπροστά και τόσο ψηλά και μαζί θέλουμε να συνεχίσουμε. Και δεν έχουμε κανένα λόγο να πάμε πίσω όπως κάποια συμφέροντα ή όπως κάποιοι παράγοντες ενδεχομένως θα ήθελαν.

Δεχόμαστε εξώδικα από κατασκευαστικές εταιρείες και παραλιακά συμφέροντα

Kάποια κατασκευαστικά συμφέροντα είναι πολύ απόλυτα και επιθετικά απέναντί μας. Και κάποιοι μάλιστα από αυτούς στηρίζουν ορισμένους πολιτικούς μας αντιπάλους. Αλλά αλήθεια, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι που βρίσκoνταν όταν εμείς δίναμε τους αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος; Που ήταν όταν κάναμε δενδροφυτεύσεις, όταν τρέχαμε στα δικαστήρια για να σταματήσουμε την καταχρηστική δόμηση; Όταν σπάγαμε τα αυθαίρετα τσιμέντα των καταπατητών στην παραλία; Όταν δεχόμασταν εξώδικα από κατασκευαστικές εταιρείες και παραλιακά συμφέροντα που απειλούν με μηνύσεις αγωγές και πειθαρχικές διώξεις και διάφορα άλλα; Ήταν απόντες και άφαντοι. Στην καλύτερη περίπτωση ήταν θεατές.

Kάντο όπως ο Άλιμος

Kάντο όπως ο Άλιμος βλέπω να γράφουν δημότες άλλων περιοχών για τις δικές τους πόλεις. Η πόλη μας είναι καθαρή και φροντισμένη όπως ποτέ στο παρελθόν. Η ποιοτική καθημερινότητα είναι κάτι που διασφαλίζεται με πάρα πολύ κόπο και αδιάκοπη δουλειά. Είναι το μεγαλύτερο έργο που μπορεί να προσφέρει μία δημοτική στους πολίτες.

“Λένε ότι ο Κονδύλης δεν έχει κάνει έργο”

Κατήγγειλαν δήθεν παρανομίες στο Cine Άλιμος, αξιόποινα αυθαίρετα, κατεδαφιστέα, πλαστοί οι πίνακες, οργίαζαν για τις μεγάλες παρανομίες που είχαμε κάνει με τον δημοτικό κινηματογράφο και τη δημοτική πινακοθήκη. Αφού έγιναν οι έλεγχοι και αποδείχθηκε ότι όλα ήταν νόμιμα δεν είχαν το θάρρος να βγουν και να ζητήσουν συγνώμη. Και φτάνουν στο σημείο να λένε ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει καθόλου έργο, δεν έχει να παρουσιάσει τίποτα.

“Διαφάνεια σε όλα”

Οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου μεταδίδονται ζωντανά στο διαδίκτυο και παραμένουν για να τις βλέπει ο κόσμος. Όλες οι αποφάσεις, όλα τα έγγραφα του δήμου και όλες οι δαπάνες αναρτώνται στη Διαύγεια. Όλη η διαχείριση γίνεται ψηφιακά και βεβαίως υπάρχει μία καθημερινή παρακολούθηση των δαπανών και κάθε αντικειμένου που απασχολεί τη δημοτική δράση. Για όλα αυτά ο δήμος μας έχει βραβευτεί.

“Το νέο Δημαρχείο θα είναι το σπίτι του δημότη όχι του δημάρχου”

Το νέο Δημαρχείο θα γίνει ότι και λένε στην αντιπολίτευση γιατί είναι το σπίτι του δημότη, όχι του δημάρχου. Να το δουν με περισσότερη αγάπη γιατί θα στεγάσει τους υπαλλήλους τους ανθρώπους που θα κληθούν να δουλέψουν για να πάει η πόλη μπροστά και τους πολίτες που θα το επισκέπτονται.

“Τα έργα που έρχονται άμεσα”

Το καινούργιο δεύτερο κλειστό γυμναστήριο στο Κάτω Καλαμάκι, ένα έργο σχεδόν 5 εκατομμυρίων ευρώ. Και επίσης ένας μεγάλος ποδηλατόδρομος, ο μεγαλύτερος στη νότια Αθήνα που θα ξεκινάει από το μετρό θα διανύει πέντε χιλιόμετρα και θα φτάνει στην παραλία. Ένα έργο 3 εκατομμυρίων ευρώ. Γιατί τέτοια έργα αξίζουν στον Άλιμο και στους κατοίκους του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.