Κινδύνεψαν άνθρωποι και περιουσίες στον Άγιο Δημήτριο – Υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του Δήμου (VIDEO)




Υπεράνθρωπες προσπάθειες κατέβαλαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Αγίου Δημητρίου, για να αποτρέψουν δυσάρεστες καταστάσεις στο γεφυράκι της οδού Δράμας. Λόγω των φερτών υλικών, έφραξε μέρος της κοίτης του ρέματος της Πικροδάφνης, με αποτέλεσμα τα νερά να περάσουν στο δρόμο και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. Παρά το γεγονός ότι το ρέμα ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Αττικής, ο Δήμος για προλάβει δυσάρεστα γεγονότα καθάρισε τα φερτά υλικά και τα καλάμια. Την επιχείρηση καθαρισμού του ρέματος συντόνιζε η δήμαρχος, Μαρία Ανδρούτσου. Δείτε βίντεο από σημείο:



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Κινδύνεψαν άνθρωποι και περιουσίες στον Άγιο Δημήτριο – Υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του Δήμου (VIDEO)

  • 07/09/2023 at 10:28 πμ
    Permalink

    Τα ρεμματα θέλουν καθάρισμα η κοίτη τους και συντήρηση στο συγκεκριμένο οι πέτρες είχαν φτάσει σχεδόν στο ύψος του δρόμου. Το δε γεφυράκι των πεζών είναι ετοιμόρροπο και το έχουν κλείσει ατκετα χρόνια ντροπή.
    Δε ενδιαφέρει τον πολίτη εάν είναι ευθύνη της περιφέρειας ή του δήμου οι προσχωσεις είχαν κλείσει τη κοίτη κάνεις δε μπήκε στο κόπο να έρθει να δει την κατάσταση του σ’ αυτό το σημείο

    Απαντήστε
    • 07/09/2023 at 6:31 μμ
      Permalink

      επειδή να ξέρω το σημείο πόσα κτίσματα πρώτα έγιναν και μετά μπήκαν στ σχέδιο? άμα περπατήσεις κάτω από τον Αγ Βασίλη φαίνεται

      Απαντήστε
    • 08/09/2023 at 11:45 πμ
      Permalink

      Μιλάτε για τους καταπατητές των ρεμάτων που με το έτσι θέλω έχτισαν εκει;;; Λογικό είναι κάποια στιγμή με τη κλιματική αλλαγή που υπάρχει να είναι οι πρώτοι που θα πάρει ο χείμαρρος.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.