Κατέρρευσε μπαλκόνι και πλάκωσε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το μπαλκόνι κατέρρευσε κατά την διάρκεια της βροχόπτωσης το πρωί της Τετάρτης (6/9). Ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν περνούσαν πεζοί.

Τα μπάζα καταπλάκωσαν όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο ακριβώς από κάτω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του kallitheonline.gr, η κατάρρευση του τσιμεντένιου μπαλκονιού της ταράτσας του εγκαταλελειμμένου οικήματος στην συμβολή των οδών Ναυαρίνου & Ναυάρχου Βότση στην Καλλιθέα, προκλήθηκε από το βάρος της βροχής.

Με εντολή του Αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Σκανδαλάκη, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας έσπευσε και απέκλεισε το σημείο, ενώ επί τόπου βρίσκεται και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.



Για την ώρα η κακοκαιρία δεν έχει προκαλέσει άλλα προβλήματα στην περιοχή της Καλλιθέας, ωστόσο όλη η δύναμη της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας βρίσκεται έξω ώστε να αντιμετωπίσει έκτακτα περιστατικά.

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Τροχαίας Καλλιθέας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή, κ. Αρβάλη, η συνολική εικόνα στους δρόμους της Καλλιθέας είναι κανονική, δεν υπάρχουν αποκλεισμένοι δρόμοι λόγω της βροχόπτωσης και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Παγιδεύτηκαν οχήματα

Σταθμευμένα οχήματα παγιδεύτηκαν όταν η μικρής έντασης βροχόπτωση παρέσυρε τα χώματα σε έργο εγκατάστασης σωληνώσεων αερίου επί της οδού Βαλέστρα.

Στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη της Τροχαίας Καλλιθέας και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Καλλιθέας. Πηγή: Μάνος Μεϊμαράκης – kallitheaonline.gr

Δείτε βίντεο από το enikos.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.