Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πέθανε 40χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ν/Α




Θλίψη στην ΕΛΑΣ από τον θάνατο του 40χρονου υπαστυνόμου Β’, Θωμά Κατσαμάκα, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Νοτιοανατολικής Αττικής και είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι. Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη και βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών, Τάκη Θεοδωρικάκου:

“Σήμερα η Ελληνική Αστυνομία έγινε φτωχότερη, έχασε έναν άξιο Αξιωματικό, έναν αγωνιστή της ζωής και ορκισμένο διώκτη του εγκλήματος και της παραβατικότητας!

Ο 40χρονος Θωμάς Κατσαμάκας, Υπαστυνόμος Β’ που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Νοτιοανατολικής Αττικής, είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο κεφάλι. Αλλά, δεν επέτρεψε στην ασθένειά του να τον καταβάλει. Με την καθημερινή του παρουσία παρέδιδε μαθήματα συνέπειας, ευθύνης και συμπεριφοράς ζωής.

Σειρά από επιπλοκές στην υγεία του έφεραν σήμερα το μοιραίο από ανακοπή καρδιάς. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η σκέψη μου είναι στα 2 ανήλικα παιδιά του.



Οι συνάδελφοί του να τιμούν τη μνήμη του και να ακολουθούν τα χνάρια του, δίπλα στον πολίτη, για την ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, πιστοί στο Εθνόσημο. Καλό ταξίδι στις αιώνιες Θάλασσες Θωμά, θα θυμάμαι πάντα το πάθος σου για την Πατρίδα και την υπηρεσία σου, το πάθος σου για τη ζωή.”

Δείτε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής:

“Καλό ταξίδι συνάδελφε και συναγωνιστή Θωμά

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου μας ΚΑΤΣΑΜΑΚΑ Θωμά.

Μαχητής της ζωής μέχρι το τέλος, δεν έπαψε ποτέ να νοιάζεται για τους συναδέλφους του και να προσπαθεί πάντα να βρίσκει λύσεις στα υπηρεσιακά τους προβλήματα, παρά τα σοβαρά θέματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν τα τελευταία χρόνια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.”

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Πέθανε 40χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ν/Α

  • 04/09/2023 at 7:11 μμ
    Permalink

    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκληποντως

    Απαντήστε
  • 05/09/2023 at 5:45 μμ
    Permalink

    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκληποντως

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.