Ηλιούπολη: Κινητοποίηση για την αποτροπή πλειστηριασμού σπιτιού εργαζόμενης στον Δήμο




Δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης:

“ΑΠΕΝΑΝΤΙ στους πλειστηριασμούς
Κανείς μόνος του!!!
Συναδέλφισσες – συνάδελφοι,
Δυστυχώς αυτό το βαρέλι δεν έχει πάτο. Η απληστία των «funds» δεν σταματά πουθενά, σε κανένα νομοθετικό πλαίσιο, με σκοπό να αρπάξουν τις κατοικίες των λαϊκών οικογενειών. Αντίθετα, όλες οι κυβερνήσεις έχουν βάλει πλάτη για να διευκολυνθούν τα κοράκια και να αρπάξουν τους κόπους μιας ζωής.
Μια ακόμη συνάδελφός μας έχει πέσει θύμα αυτής της κατάστασης και βρίσκεται σε διαδικασία να χάσει το σπίτι της. Συγκεκριμένα, η εταιρία «Intrum» έχει προγραμματίσει την απάνθρωπη διαδικασία πλειστηριασμού του σπιτιού της, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ της πόλης, τους ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, να σταθούν δίπλα στην συναδέλφισσα και να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση ενάντια στον πλειστηριασμό.
Να μην επιτρέψουμε να πεταχτεί στο δρόμο μια ακόμη οικογένεια.
Προκηρύσσουμε διευκολυντική ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ από τις 9:00πμ έως 1.00μμ ώστε μαζικά και οργανωμένα να σταθούμε στο πλευρό της συναδέλφισσας και με αποφασιστικότητα να μην επιτρέψουμε να χάσει το σπίτι της.
Συνάντηση 9:10πμ έξω από το δημαρχείο όπου θα υπάρχει πούλμαν για τη μετάβαση μας στα γραφεία της «Intrum» στη Λεωφόρο Μεσογείων 109-111.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.
Το Δ.Σ.”

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης:

Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ) αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης, για αποτροπή ακόμα ενός πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας εργαζόμενης.
Εκφράζουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για το γεγονός ότι τα απάνθρωπα κοράκια, αυτή τη φορά της «INTRUM», για να αβγατίσουν τα κέρδη τους έχουν προγραμματίσει να προχωρήσουν σε πλειστηριασμό και να πάρουν το σπίτι της εργαζόμενης την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023.
Στο «το προβλέπει ο νόμος!» εμείς απαντάμε με Αντίσταση και συλλογικό αγώνα απέναντι σε κάθε αντιλαϊκό άδικο νόμο που θεσμοθέτησαν οι κάθε λογής κυβερνήσεις. Απαντάμε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Αυτοί παλεύουν για τα κέρδη τους κι εμείς για τις ζωές μας. Ο δικός μας αγώνας είναι δίκαιος, ο δικός τους αντιλαϊκός…άρα άδικος! Και αυτός ο πλειστηριασμός δεν θα γίνει όπως δεν έγινε και ο προηγούμενος!
Στεκόμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στους ΟΤΑ και τους δηλώνουμε ότι θα είμαστε και εμείς εκεί, αλληλέγυες στον αγώνα τους.
Καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας και όλες τις γυναίκες της πόλης, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:10 π.μ. έξω από το Δημαρχείο, όπου το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης θα έχει πούλμαν για να πάμε όλοι και όλες μαζί στα γραφεία της «INTRUM» (Λεωφόρο Μεσογείων 109-111).
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!
Ηλιούπολη 30.8.2023
Το ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ)



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.