Δίχως περιθώρια η «σκουάντρα ατζούρα», καθαρίζουν από νωρίς Ισπανία και Ισραήλ




Τελευταία μέρα για τα προκριματικά των Εθνικών, με το πρόγραμμα γεμάτο, το οποίο απαρτίζεται με παιχνίδια από τη ζώνη της Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής αλλά και την ηλικιακή κατηγορία των U21. Στο σημερινό κουπόνι θα ασχοληθούμε μονάχα με τα προκριματικά των Ανδρών.

845. Ισπανία – Κύπρος (21:45)

Η Ισπανία βλέπει την Σκωτία στην κορυφή στο +9 έστω και με δύο ματς παραπάνω. Πράγμα που νευρίασε αρκετά τη “Φούρια Ρόχα” και έτσι ξέσπασε στους Γεωργιανούς, επικρατώντας με 7-1 μέσα στην Τιφλίδα. Ευνόητα δεν θέλει να αφήσει άλλη αμφισβήτηση να αιωρείται για την πρόκριση της στα τελικά της διοργάνωσης. Απόψε υποδέχεται ακόμα έναν αδύναμο αντίπαλο όπως η Κύπρος και θα ψάξει εκ νέου μια ευρεία νίκη μπροστά στο κοινό της . Υπάρχει σημαντική διαφορά δυναμικότητας, η Ισπανία όπως και με τη Γεωργία θα μπει δυνατά ώστε να τελειώσει από νωρίς το ματς, οπότε θα καταλήξουμε στην επιλογή του να υπάρξει γκολ μέχρι το 15′, στο 2.45.

Κλικ ΕΔΩ για να δεις την αξιολόγηση και τις κορυφαίες NetBet προσφορές που «παίζουν» τώρα!



846. Ισραήλ – Λευκορωσία (21:45)

Στον ένατο όμιλο, το Ισραήλ στάθηκε εξαιρετικά στη Ρουμανία και πήρε το 1-1 αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Διατηρήθηκε έτσι ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης, αφού πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από τη δεύτερη θέση. Από την άλλη η Λευκορωσία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το βατό εμπόδιο της Ανδόρας, με τον κόουτς Φερέρ να μην κάνει το ιδανικό ντεμπούτο. Μόνο μαθηματικές οι ελπίδες της για πρόκριση, αλλά όταν δεν παίρνει τέτοια ματς, δεν μπορεί να στοχεύει σε τέτοιες βλέψεις. Το Ισραήλ είναι καλύτερη ομάδα, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και μπορεί από νωρίς να κλειδώσει το τρίποντο, πάμε με τον άσο από το ημίχρονο στο 2.10.

847. Ιταλία – Ουκρανία (21:45)

Η Ιταλία σκόνταψε στα Σκόπια στο ντεμπούτο του Σπαλέτι και ο αποψινός αγώνας με την Ουκρανία έχει την ταμπέλα του τελικού. Η «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται στο -3 από την αποψινή της αντίπαλο Ουκρανία και παρ’ ότι έχει ένα ματς λιγότερο, εάν δεν επικρατήσει απόψε, μπαίνει σε πολύ ζόρικες καταστάσεις. Η Ουκρανία στέκεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής στον όμιλο και δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται εντός προνομιούχας δυάδας. Οι Ιταλοί καλούνται να ρισκάρουν από νωρίς ώστε να βρουν το γκολ που θα τους φέρει πιο κοντά στη νίκη. Ανασταλτικά έχουν θέματα πάντως και η Ουκρανία είναι επικίνδυνο σύνολο, συνεπώς αξίζει το Over 2,5 2.00.

851. Σουηδία – Αυστρία (21:45)

Οι Σουηδοί πληρώνουν το πολύ κακό ξεκίνημα στον όμιλο και βρίσκονται στο -4 από τη δεύτερη Αυστρία. Απόψε αντιμετωπίζουν τη συγκεκριμένη αντίπαλο και ουσιαστικά παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση. Προέρχονται από σπουδαία νίκη-ξέσπασμα με 5-0 κόντρα στην αδύναμη Εσθονία, αποδεικνύοντας πως διαθέτει μια εξαιρετική επιθετική γραμμή. Με αυτό το όπλο θα επιχειρήσει απόψε να κάμψει την αντίσταση της Αυστρίας. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαθέτουν ένα καλοδουλεμένο σύνολο που βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, κρατάμε το αμφίσκορο στο 1.87.

862. Περού – Βραζιλία (13/09, 05:00)

Κλείνουμε με ματς από τα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής. Το Περού στη Λίμα, υποδέχεται την Βραζιλία. Οι γηπεδούχοι από τύχη πήραν το 0-0 στην έδρα της Παραγουάης, αγωνιζόμενοι μάλιστα με παίκτη λιγότερο για κάμποση ώρα. Από την άλλη η Βραζιλία του Ντινίζ δεν είχε πρόβλημα να ξεπεράσει το εμπόδιο της αδύναμης Βολιβίας, επικρατώντας με 5-1. Με τον Ντινίζ η “Σελεσάο” θα προσπαθήσει να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, πάντως το Περού με το καλό αμυντικό του προσανατολισμό μπορεί να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, οπότε στρεφόμαστε στον συνδυασμό του διπλού με το Under 4,5 στο 1.73. Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.