Γράφει ιστορία η Λιλ, σκοράρουν στο «Ολντ Τράφορντ»




Με γεύση από Πριμέρα Ντιβισιόν και Α’ Ιταλίας το σημερινό κουπόνι. Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Μαγιόρκα και η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λέτσε, στα ματς που συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα. Δράση έχουμε και στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, εκεί όπου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας.

670. Ζυρίχη – Γκρασχόπερς (21.30)

Η πρώτη μας επιλογή έρχεται από το πρωτάθλημα της Α’ Ελβετίας. Ντέρμπι με κοινή έδρα το Ζυρίχη – Γκρασχόπερς, που ανοίξει το πρόγραμμα της εμβόλιμης αγωνιστικής. Η Ζυρίχη προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, που την «γκρέμισαν» από την κορυφή, ωστόσο συνεχίζει αήττητη στη σεζόν (5-4-0). Σημάδια βελτιώσης εμφάνισε η Γκρασχόπερς με τη Σεν Γκάλεν. Παραδοσιακά «ανοίγουν» τα μεταξύ τους, έχουν 10 σερί G/G, οπότε εκεί θα στραφούμε συνδυαστικά με το Over 2,5 για να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2.00.

Διαβάστε επίσης: Σούπερ Καπ μπάσκετ 2023 – Πρόγραμμα, αποδόσεις και προγνωστικά



734. Γιουβέντους – Λέτσε (21.45)

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από την Α’ Ιταλίας. Η Λέτσε βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία από τη Γιουβέντους, ενώ προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Τζένοα, επιτυχία με την οποία διατήρησε το φετινό αήττητο (3-2-0) στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, περιμένουμε σημάδια αντίδρασης από τη Γιουβέντους μετά την ήττα με 4-2 στην έδρα της Σασουόλο. Συγκεντρώνει πιθανότητες το γκολ εκατέρωθεν, όμως θα προτιμήσουμε το Over 2,5, που καλύπτει ενδεχόμενο ξέσπασμα του συνόλου του Μαξ Αλέγκρι, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.97.

737. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας (22.00)

Στρεφόμαστε στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, εκεί όπου βρισκόμαστε στον 3ο γύρο της διοργάνωσης και τα ματς είναι νοκ άουτ (απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρά το πρόσφατο «διπλό» επί της Μπέρνλι στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν πείθει με τις εμφανίσεις της, ενώ έχει να αντιμετωπίσει ένα κάρο προβλήματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ανταγωνιστική η Κρίσταλ Πάλας, σκοράρει συνήθως στο «Ολντ Τράφορντ» τα τελευταία χρόνια, οπότε θα πάμε στο G/G του 1.88

739     Λιλ – Ρεμς (22.00)

Επόμενη πρότασή μας έρχεται από το Σαμπιονά. Η Λιλ έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2020-21 που κατέκτησε τον τίτλο. Απόψε έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς σε περίπτωση που κερδίσει τη Ρεμς θα συμπληρώσει 8 διαδοχικές εντός έδρας νίκες και θα σπάσει το ρεκόρ συλλόγου. Με σκαμπανεβάσματα η φιλοξενούμενη ομάδα, διατηρεί κάκιστη παράδοση στην έδρα της Λιλ (1-4-13), οπότε πάμε στον άσο του 1.98.

742. Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (22.30)

Κλείνουμε το σημερινό μας δελτίο με αναμέτρηση από την Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Μαγιόρκα προέρχεται από γερό «χτύπημα», ηττήθηκε 5-3 στην έδρα της Χιρόνα και παραμένει με μόλις μία νίκη σε έξι αγωνιστικές, παρότι βρίσκει δίχτυα με ευχέρεια. Η Μπαρτσελόνα, παρά τις αμυντικές αδυναμίες, επιβλήθηκε 3-2 της Θέλτα κι έφτασε τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Περιμένουμε να πάρει υψηλό ρυθμό το μεταξύ τους, με γκολ εκατέρωθεν, οπότε πάμε στο συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 και G/G σε απόδοση 2.40.

Δείτε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.