Για το πρώτο διπλό η Ρόμα, δύσκολη έξοδος για Παναθηναϊκό




Τελευταία μέρα της μεσοβδόμαδης δράσης σήμερα, πριν μπούμε σε ακόμα ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο πριν τη δεύτερη αγωνιστική των Ευρωπαϊκών ομίλων. Η Ρόμα καλείται να πάρει μπρος και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Τζένοα, ενώ ζόρικο έργο στην Τρίπολη, έχει ο Παναθηναϊκός.

865. Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:30)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια αποτελεί από τις κλασικές ομάδες της Σούπερ Λιγκ που συνήθως πραγματοποιεί και καλές πορείες. Στην παρούσα φάση όμως, ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματα του, προβληματίζει με την εικόνα του, ενώ δυσκολεύεται και στο σκοράρισμα. Από την άλλη ο Πανσερραϊκός του Πάμπλο Γκαρσία, έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα, στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και τα εντός έδρας παιχνίδια θα αποτελέσουν το όπλο του για να σώσει την κατηγορία. Το μομέντουμ είναι με τους Σερραίους, κρατάμε τον άσο στο 2.35.

Διαβάστε επίσης: Stoiximan app – Μάθε και εσύ γιατί θεωρείται το κορυφαίο της αγοράς!



876. Θέλτα – Αλαβές (20:00)

Συνεχίζουμε με αναμέτρηση από την Α’ Ισπανίας. Η Θέλτα έφτασε πολύ κοντά στη μεγάλη έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε να νικάει με 2-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα, ωστόσο κατέρρευσε, έβγαλε κούραση και από το 81′ και μετά δέχτηκε τα τρία γκολ της ανατροπής. Τώρα καλείται μπροστά στο κοινό της, να βγάλει την απαραίτητη αντίδραση και να φτάσει μόλις στη δεύτερη επικράτηση της σεζόν. Η Αλαβές δεν αποτελεί υψηλό εμπόδιο και μάλιστα ζορίζεται στα εκτός έδρας, αξίζει η επιλογή του άσου στο 1.73.

884. Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός (20:30)

Επανερχόμαστε στη Σούπερ Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι από την ΑΕΚ και έτσι ήρθε μεγάλη γκρίνια με το καλημέρα στο εσωτερικό του. Με αποτέλεσμα να ταξιδεύει στην Τρίπολη χωρίς και πολλά περιθώρια. Πάντως, τώρα θα αγωνιστεί σε μια έδρα που παραδοσιακά τον δυσκολεύει, με τελευταία του νίκη εκεί μέσα, το 2017! Ο Αστέρας μάλιστα, σκοράρει εύκολα και είναι διαθέσιμος να κάνει τη ζημιά στην ομάδα του Γιοβάνοβιτς, οπότε θα πάμε στο αμφίσκορο στο 2.25.

893. Τζένοα – Ρόμα (21:45)

Περνάμε στη Σέριε Α. Το ξεκίνημα της Ρόμα είναι πραγματικά τραγικό, μόλις μια νίκη σε πέντε αγωνιστικές και καλείται να βγάλιε άμεσα αντίδραση. Στόχος φυσικά και δεν αποτελεί το πρωτάθλημα, ωστόσο έχει χάσει από νωρίς έδαφος, στην κούρσα της τετράδας που αποτελεί προτεραιότητα τη φετινή σεζόν. Αντιμετωπίζει μια Τζένοα που ακόμα ψάχνεται, ενώ κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο, τρέχει αήττητο σερί 6-2-0. Σιγά-σιγά ο Μουρίνιο καταφέρνει να δέσει την ομάδα του, μπορεί να πάρει τη νίκη απόψε, καταλήγουμε στο διπλό του 2.10.

902. Oσασούνα– Ατλέτικο Μαδρίτης (22:30)

Κλείνουμε το κουπόνι με ακόμα μια αναμέτρηση από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η Ατλέτικο πήρε τεράστια ψυχολογία, επικρατώντας της Ρεάλ, στο Μαδριλένικο ντέρμπι. Σαφώς και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τις θέσεις του πάνω διαζώματος της βαθμολογίας, απ’ όπου τώρα απέχει αρκετά. Η Οσασούνα εντός έδρας δυσκολεύεται για την ώρα, όπου μετράει 0-1-3, περιμένουμε την Ατλέτικο να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί, το διπλό στο 2.21 Δείτε περισσότερα νέα και προγνωστικά γύρω από το στοίχημα στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.