Αντιμέτωπες με τις μπουλντόζες οι γάτες στα χαλάσματα του Αγίου Κοσμά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Αναδημοσίευση από το Adespotologio)

Οι γάτες, που ζουν μέσα στο εργοτάξιο που γίνονται τα έργα του Ελληνικού, προσπαθούν να δουν πού θα πάνε να προστατευθούν, έχοντας να παλέψουν με την δίψα και την πείνα και τώρα με τις βροχές και το κρύο που θα έρθει σε λίγο καιρό.

Με την βοήθεια του κόσμου, συμπληρώσαμε κι εμείς και πήραμε αρκετά κιλά τροφής και ταΐσαμε σήμερα.

Χρειαζόμαστε κάθε φορά, τουλάχιστον δεκαπέντε κιλά ξηράς τροφής και κονσερβουλες.



Κάποιες γάτες έχουν καταφύγει σε σημεία, όπου δεν έχουμε πρόσβαση και προσπαθούμε γιατί εκεί δεν έχουν ούτε νερό ούτε φαγητό.

Εννοείται οι γάτες σε όλη την περιοχή, χρειάζονται καταφύγιο, είναι ελάχιστα τα μέρη πλέον που μπορούν να προστατευθούν.

Τα ζώα λοιπόν, έχουν να αντιμετωπίσουν τις μπουλντόζες, τα σκαμένα που γίνονται κάθε μέρα και δεν τους αφήνουν καμία πλέον πρόσβαση στα σημεία σίτισης εκτός εάν περπατήσουν δεκάδες μέτρα ( μιλάμε για τρομοκρατημένα ζώα και εν ενεργεία εργοτάξιο, η γάτα δεν θα βρει την τρύπα στο πλέγμα που είναι 100 μέτρα δεξιά) κι εμείς, έχουμε να αντιμετωπίσουμε το άγνωστο..κάθε μέρα και ένα καινούργιο σκάψιμο, ένα σημείο που έσπασαν τα μπωλακια, ένα σημείο που έκλεισε και υπάρχουν δεκάδες γάτες και ψάχνουμε πού να βάλουμε μπωλ με νερό.

Το μόνο ήρεμο σημείο που μπορούν να βρουν καταφύγιο πλέον οι γάτες , κάποιες γάτες, και βάζουμε νερό, είναι ένα τελευταίο μικρό κομμάτι που κρατείται μέχρι να φύγουν οι αθλητές οι τελευταίοι το οποίο θα γίνει άμεσα.

Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ δύσκολη. Περπατάμε κουβαλώντας. Τα ζώα πρέπει να πιάνονται να πηγαίνουν στον γιατρό!

Το αντιλαμβάνονται οι αρμόδιοι;

Οι λαμαρίνες που μπαίνουν δεν αφήνουν πρόσβαση στους εθελοντές.

Ευχαριστούμε την ιδιωτική εταιρεία που μας επιτρέπει την είσοδο.

Το θέμα της ευζωίας πλέον των ζώων είναι μπροστά μας.

Οι αρμόδιοι πρέπει πλέον να κάνουν αυτά που πρέπει.

Είναι όλα σκαμένα, βάζουν πλέγματα και τρομοκρατημένα ζώα δεν έχουν την διαύγεια να ψάξουν τα μικρά σημεία εξόδου. Ζώα έχουν καταφύγει στα βράχια όπου δεν υπάρχει τίποτα, ούτε να προστατευτούν ούτε να φάνε ούτε να πιουν.

Χθες ενημερώθηκε και ο Δήμος Ελληνικού ξανά, για την δυσκολία πρόσβασης, για το ότι πρέπει οι εθελοντές να έχουν πρόσβαση πέραν των λαμαρινών, ενημερώθηκε για την αναγκαιότητα να φύγουν ζώα από εκεί και για την ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΉ ΑΝΆΓΚΗ, να βρουν εθελοντές.

Είμαστε σε επικοινωνία και με τον Δήμο Αλίμου που προσπαθεί να βοηθήσει.

ΔΕΝ αντέχουμε, άλλο.

Χρειάζεται συσπείρωση όλων τον αρμοδίων και των φιλοζωικών.

Μία δύο γάτες να πάρει ο καθένας…

Εμείς ήδη έχουμε πάρει κάποια ζώα από εκεί.

*Στα σχόλια της ανάρτησης υπάρχουν βίντεο.

*Όποιος θα ήθελε να σώσει μία γατούλα από το εργοτάξιο μπορεί να μας στείλει μήνυμα.

* Όποιος θα ήθελε να μας βοηθήσει να συνεχίσουμε να αγοράσουμε τροφές και να ξαναπάμε, υπάρχει αναλυτικά ο τρόπος στην αρχική μας ανάρτηση :

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=650374087124655&id=100064562084665

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Με το να συνεχίσουμε να ταΐζουμε αυτά τα ζώα καλή τροφή,τα βοηθούμε να επιζήσουν σε αντίξοες συνθήκες μέχρι να βρεθεί μία σωστή λύση για αυτά.

Οι μόνη τους Ελπίδα είναι η καλή τροφή και το φρέσκο νερό και να παλεύουμε όλοι , πιέζοντας, ώστε για να καταλάβουν οι αρμόδιοι πως πρέπει τα ζώα αυτά να πάνε σε σωστούς για αυτά, χώρους.

Το να ξαμολυθουν σε γειτονιές έτσι, εμείς, δεν μπορούμε να το κάνουμε.

Με σύστημα ναι, σε ήρεμα μέρη, ναι. Με ανθρώπους που θα τα φροντίζουν, ναι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.