Έγκλημα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Δηλητηρίασαν 30 παπάκια – Μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα από τον Δήμαρχο Αλίμου (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη μαζική δολοφονία στο λιμανάκι του Αγίου Νικολάου, στον Άλιμο. 30 παπάκια βρέθηκαν δηλητηριασμένα ενώ οι δύο μάνες πάπιες, μεταφέρθηκαν στην ΑΝΙΜΑ (Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής) και δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Συγκλονισμένος από το αποτρόπαιο περιστατικό, δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε στο Notia.gr, ότι θα υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα, κατά παντός υπευθύνου.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων, Νίκος Γιαννουκάκη που με τόση αγάπη και στοργή φροντίζει τα τελευταία χρόνια τις πάπιες.

“Kλαίγαμε όλοι μόλις αντικρισίσαμε τα νεκρά παπάκια” λέει στο Notia.gr



“Tα είχαμε σε ένα περιφραγμένο χώρο και κάθε πρωί τα πήγαινα να κολυμπήσουν στο ποταμάκι. Όλα έγιναν το προηγούμενο βράδυ. Κάποιος ήρθε και πέταξε φόλες εκεί που βρίσκονταν. Ψάχνουμε από τις κάμερες να δούμε τι έγινε. Κάθε χρόνο μεγαλώνω 25 παπάκια. Επειδή όταν τα αφήναμε στο νερό το βράδυ που λείπουμε και τα έκλεβαν, τα βάλαμε σε ένα περιφραγμένο χώρο.”

Ο Ρεξ, το σκυλί του μικρού λιμανιού ψάχνει τους φίλους του…

Το ποταμάκι με τις πάπιες βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την επένδυση του Ελληνικού

Δείτε τις αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κώστας Μιζαμτζής που έφερε στη δημοσιότητα το θέμα:

“Έγκλημα!!!Να βρεθούν και να τιμωρηθούν άμεσα οι ένοχοι ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΑΛΙΜΟΥ. Νεκρά αντίκρισαν την Κυριακή μέλη του ομίλου Αλίμου τα παπάκια που με μέριμνα του προέδρου φρόντιζαν σε ένα χώρο κόσμημα του οικοσυστήματος. Στο ρέμα φιλοξενείται πληθυσμός άγριας υδρόβιας ζωής. Ερωδιοί, φλαμίνγκο, νερόκοτες, νεροχελώνες, σπανια είδη εντόμων για την περιοχή της Αττικής και του Αλίμου που λειτουργούν ως αλυσίδα ζωής. Ζητάμε την προστασία τους άμεσα από τους φορείς, ώστε να μπορούν να το χαρούν και οι υπόλοιπες γενιές.”

Δείτε βίντεο με τα παπάκια που δηλητηρίασαν να βγαίνουν για κολύμπι:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.