Άλιμος: Δηλητηρίασαν τα παπάκια στο μικρό λιμανάκι των Ερασιτεχνών Αλιέων




Νεκρά αντίκρισαν μέλη του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων, στο μικρό λιμανάκι του Αλίμου, τα παπάκια που με τόση αγάπη και στοργή φρόντιζαν. Δείτε τις αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κώστας Μιζαμτζής:

“Εγκλημα!!!Να βρεθουν και να τιμωρηθουν αμεσα οι ενοχοι ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΑΛΙΜΟΥ.Νεκρα αντικρυσαν την Κυριακη μελη του ομιλου Αλιμου τα παπακια που με μεριμνα του προεδρου φροντιζαν σε ενα χωρο κοσμημα του οικοσυστηματος λογω οτι φιλοξενειται στο ρεμα πληθυσμος αγριας υδροβιας ζωης Ερωδιοι φλαμινγκο νεροκοτες νεροχελωνες σπανια ειδη εντομων και αλλα ειδη κοσμημα για την περιοχη της Αττικης και του Αλιμου που λειτουργουν ως αλυσιδα ζωης .Ζηταμε την Προστασια αμεσα απο ολους τους φορεις .Ωστε να μπορουν να το χαρουν και οι υπολοιπες γενιες με εκτιμηση και τις δικες σας ενεργειες #ΛιΜαΝακΙ#Αλιμου#Ρεμα#υδροβιας####ζωης”

Πηγή φωτό: I Love Alimos



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Άλιμος: Δηλητηρίασαν τα παπάκια στο μικρό λιμανάκι των Ερασιτεχνών Αλιέων

  • 04/09/2023 at 4:23 μμ
    Permalink

    Αίσχος! Αν μπορεί ας βρεθεί το αίτιο ή η ουσία που. τα δηλητηρίασε…. Μπορεί τα νερά να είναι μολυσμένα όπως έχει ξαναειπωθεί. Ας βρεθεί ο λόγος γιατί θα επαναληφθεί το αίσχος

    Απαντήστε
  • 04/09/2023 at 7:26 μμ
    Permalink

    Πραγματικά πρέπει να βρεθεί το αίτιο της δηλητηριασης. Μπορεί να κινδυνεύουν και πολλά άλλα ζωάκια, ακόμα και ο άνθρωπος!!! Κρίμα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.