Mαργαρίτης και Onirama στο Φεστιβάλ Γλυφάδας




Με πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων και επιλογές για μικρούς και μεγάλους ξεκίνησε το Β’ μέρος του Φεστιβάλ Γλυφάδας, στο υπαίθριο θέατρο της 3ης Μαρίνας και στις παιδικές χαρές της πόλης με ελεύθερη είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες.

“Ούτε …καλό χειμώνα, ούτε καλό φθινόπωρο:
Στη Γλυφάδα ευχόμαστε καλό αποκαλόκαιρο, με το Β’ μέρος του Φεστιβάλ της πόλης μας και με πολλή και καλή μουσική, θέατρο και σινεμά!
Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας συνεχίζεται από σήμερα και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, με συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, υπέροχες θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές,
και πολλές ταινίες και θεατρικά για τους μικρούς μας φίλους.
Συναυλίες, θέατρο και σινεμά στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας, παιδικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης μας.
Ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων στις 8:30 μ.μ. (στις 8:00 ή 7:30 για τις παιδικές παραστάσεις).
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους – αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές μας δομές” τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Στο https://glyfada.gr/index.php/home/festivals2023 μπορείτε να δείτε όλο το πρόγραμμα, που περιλαμβάνει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.