Ρεκόρ συμμετοχών στο καλοκαιρινό καμπ του Δήμου Αλίμου




Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης (“καλοκαιρινό καμπ”) του Δήμου Αλίμου, με πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή παιδιών!

Η φετινή διοργάνωση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ, και μάλιστα επεκτάθηκε σε σχολεία και χώρους του Δήμου από κάθε γειτονιά, ώστε να εξυπηρετηθούν οι οικογένειες όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι τους.

“Εκατοντάδες παιδιά πέρασαν από μία έως έξι εβδομάδες γεμάτες παιχνίδι, ψυχαγωγία, αθλητισμό, πολιτισμό, ρομποτική, κατασκευές, φιλαναγνωσία, μαθήματα για την ανακύκλωση, για το περιβάλλον, για την οδική κυκλοφορία και πολλά πολλά ακόμα” λέει ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

“Το κυριότερο όμως, πέρασαν τον χρόνο τους με ασφάλεια και χαμόγελο, δίνοντας και σε εμάς χαρά και ανταμείβοντάς μας για τον πολύ κόπο που κάναμε για να φέρουμε σε πέρας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.



Την ώρα που σε όμορες περιοχές τα καμπ διακόπηκαν ξαφνικά και άφησαν “ξεκρέμαστους” εκατοντάδες γονείς και παιδιά, η διοργάνωση του Δήμου μας λειτούργησε σοβαρά και αποτελεσματικά, φιλοξενώντας ακόμα και παιδιά από τις όμορες αυτές περιοχές και δίνοντας μία ασφαλή κι ευχάριστη διέξοδο σε εργαζόμενους γονείς και μικρά παιδιά.

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους παιδαγωγούς και όλο το προσωπικό που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, στους αιρετούς συνεργάτες μου για τη διαρκή παρουσία τους και την καλή δουλειά τους και σε όλους τους γονείς για τη συνεργασία τους.

Ευχόμαστε καλό, ξεκούραστο, δροσερό και δημιουργικό καλοκαίρι σε μικρούς και μεγάλους. Και του χρόνου, με το καλό!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.