Νίκος Γαρδίκης: Κάτω τα χέρια από την παραλία Παλαιού Φαλήρου




(Του Νίκου Γαρδίκη – δημοτικού συμβούλου Παλαιού Φαλήρου και υποψήφιου δημάρχου με τη Λαϊκή Συσπείρωση)

Πρόκληση αποτελεί και για τους Φαληριώτες το αλισβερίσι που έχει ανοίξει η δημοτική αρχή με μεγαλοξενοδοχους που βλέπουν την παραλία μας σαν πεδίο επιχειρηματικής δράσης. Οι εικόνες με τις ταμπέλες με τις χρεώσεις για ομπρέλες και ξαπλώστρες καρφώθηκαν και στη δική μας παραλία. Το θράσος ξεπερνάει κάθε όριο όπως καταγγέλλουν λουόμενοι όταν κάνουν και παρατηρήσεις σε όσους τολμούν να τοποθετήσουν τις πετσέτες τους κοντά στις ξαπλώστρες. Αποθρασύνονται βέβαια κι από την κάλυψη που τους παρέχει η δημοτική αρχή Φωστηρόπουλου. Ο δήμαρχος δηλώνει ότι εφαρμόζει απλώς τον νόμο. Και σαν να μην μας έφτανε ο απερχόμενος δήμαρχος, εμφανίζεται και έτερος διεκδικητής τους δημαρχιακού θώκου, ο οποίος κυκλοφόρησε και προεκλογικό φυλλάδιο, όπου μεταξύ άλλων, υπόσχεται ότι θα παραχωρήσει την παραλία μας σε ιδιώτες!!! Τόσο ανεξάρτητοι κι αδέσμευτοι υποψήφιοι διεκδικούν την ψήφο των λαϊκών οικογενειών του Παλαιού Φαλήρου.

Εμείς τους ξεκαθαρίζουμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους.

Κάτω τα χέρια από την παραλία του Παλαιού Φαλήρου



Ολόκληρη η παραλία του Παλαιού Φαλήρου να είναι με ελεύθερη πρόσβαση, καθαρή κι εξοπλισμένη για όλο το λαό της Αττικής

Το ΚΚΕ είναι υπέρ της ελεύθερης πρόσβασης του λαού σε όλες τις παραλίες με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας. Το Κομμουνιστικό Κόμμα το 2019 στη συνταγματική αναθεώρηση πρότεινε να τροποποιηθεί το άρθρο 18 για να μην παραχωρούνται προς εκμετάλλευση ο ορυκτός πλούτος, τα κοινωνικά αγαθά, οι δημόσιες εκτάσεις σε ορεινούς όγκους, οι αιγιαλοί, οι αρχαιολογικοί χώροι.

Τότε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ από κοινού αρνήθηκαν να στηρίξουν την πρόταση του ΚΚΕ και δεν την έθεσαν στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Παλαιού Φαλήρου καλεί τις λαϊκές οικογένειες της πόλης μας να διασφαλίσουν με τη δράση τους την δωρεάν κι ελεύθερη πρόσβαση όλου του λαού της Αττικής. Στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να ενισχύσουν με τη ψήφο τους τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Παλαιό Φάληρο και την Περιφέρεια Αττικής για να μπει φραγμός σε όσους σχεδιάζουν τις μπίζνες τους πάνω στη πλάτη του λαού.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Νίκος Γαρδίκης: Κάτω τα χέρια από την παραλία Παλαιού Φαλήρου

  • 05/08/2023 at 12:42 μμ
    Permalink

    makari na dothei se idiotes, na mpei isitirio kai na stamatisei na erxete i sara i mara k to kako sinapantima kathe mera apo oli tin athina mono kai mono epidei einai ‘dorean’ na parkaroun pantou kai na min mporoun oi dimotes na broun thesi pouthena gia ores kathe kalokairi.

    Απαντήστε
  • 31/08/2023 at 1:39 μμ
    Permalink

    ακουο πως ο δημος εχει ηδη δωσει αδεια στο ‘φιλετο’ και στην εταιρια που το εχει αγορασει να χτισουν πεζογεφυρα ετσι ωστε το εγκαταλειμμένο λιμανακι να γινει ιδιωτικη πισινα μονο για τους κατοικους της νεας πολυκατοικίας που θα χτιστει εκει και που ακουω οτι θα εχει μεχρι και 11 πατωματα. Ελπιζω να μην ισχύει, οι δημοσιοι χωροι κ δε παραλιες ειναι για τους δημοτες, οχι για να δινονται σε ιδιώτες. Law suits time.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.