Δήμος Αλίμου: Αποχαιρετιστήριο πάρτι στην παραλία για όλα τα παιδιά που τελείωσαν το σχολείο φέτος




Με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελληνίων Εξετάσεων ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΑΣ!

Ένα πολύ μεγάλο “ΕΥΓΕ” σε όσες και όσους τα κατάφεραν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και από τον ερχόμενο Οκτώβριο θα είναι πλέον φοιτητές και φοιτήτριες, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για το μυαλό και τη ζωή τους!

Αλλά και για όσες και όσους δεν τα κατάφεραν, οι ορίζοντες παραμένουν πάντοτε ανοιχτοί και το μέλλον τους γεμάτο ευκαιρίες. Η ζωή δεν τελειώνει με τις πανελλήνιες, συνεχίζεται γεμάτη προκλήσεις!



Ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει:

Για όλα τα παιδιά που τελείωσαν το σχολείο φέτος, ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο party στην παραλία του Αλίμου, στις 6 Σεπτεμβρίου. Καλεσμένοι είναι αποκλειστικά οι απόφοιτοι και απόφοιτες των σχολείων και η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά με προσκλήσεις. Τελευταία ευκαιρία να συναντηθεί όλη η τάξη του 2023, χωρίς να πρόκειται για reunion!

Για όσες και όσους πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μία τελετή βράβευσής τους από τον Δήμο μας στις 17 Σεπτεμβρίου, όπου θα βραβευτούν και εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας. Με κλήρωση το ίδιο βράδυ θα προκύψουν και οι τυχεροί που θα κερδίσουν τις θέσεις για το εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων ο Δήμος μας.

Σε όλα τα παιδιά, εύχομαι να έχουν πολλή υγεία, πολλή καλοτυχία και πολλές επιτυχίες στην “ενήλικη” (πλέον) ζωή τους.»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.